Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і.Більшість предметів одягу потребують митних зборів при їх імпорті на територію Сполучених Штатів

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Мито на імпорт одягу до таких країн як:

США

У США міжнародна комісія з торгівлі несе відповідальність за встановлення торгівельних тарифів та митних зборів щодо товарів які імпортуються до країни. Деякі країни, особливо ті, що розвиваються, отримують сприятливі умови торгівлі зі Сполученими Штатами при яких їх товари не підлягають імпортним митам. До таких країн належать Афганістан, Сьєрра-Леоне і Камбоджі.

Більшість предметів одягу потребують митних зборів при їх імпорті на територію Сполучених Штатів. За ввезення одягу до країни сплачується імпортне мито в розмірі 15,9 відсотка, якщо він завозиться з країн, які в нормальних торговельних відносин зі Сполученими Штатами. Якщо товари походять з Північної Кореї або Куби, Застосовується мито в 50 відсотків. Якщо речі виготовлені з використанням штучних волокон і містять більш ніж  25 відсотків (за вагою) шкіри, митний тариф збільшується на 5,6 відсотка від вартості товарів, це для більшості країн,  а якщо одяг завозиться з  Куби або  Північної Кореї мито збільшується на 35 відсотків.

Росія

Згідно четвертої статті Закону Росії «Про митний тариф», в РФ застосовуються такі види ставок мит:

специфічне мито (нараховується у встановленому розмірі за одну одиницю оподатковуваного товару);

адвалерне мито (розраховується у відсотках до митної вартості оподатковуваного товару);

комбінована мито (обидва варіанти, які наведені вище)

Митні ставки на одяг:

 Пальто, напівпальто, плащі, накидки, куртки (включаючи лижні), куртки, вітровки та аналогічні чоловічі вироби: 10% від вартості, але не менше 5 євро за 1кг.

 Чоловічі костюми, піджаки, комплекти, блейзери, штани, комбінезони, шорти і бриджі (крім купальних): 10% від вартості, але не менше 4 євро за 1кг.

 Чоловічі трикотажні сорочки машинного чи ручного в'язання: 10% від вартості, але не менше 3 євро за 1кг.

 Трикотажні жіночі блузки, сорочки з короткими рукавами та блузи машинного чи ручного в'язання: 10% від вартості, але не менше 3 євро за 1кг.

Африка

Союз текстильників Африки (САКТВУ)  в цьому році збільшив мито на імпорт одягу з 52 до 55%, це надасть додатковий захист вітчизняному виробникові, збільшить кількість робочих місць і промисловий потенціал, особливо в час коли промисловість перебуває посеред великого процесу перебудови. Збільшення мит, як і інші торговельні заходи, допоможе сповільнити імпорт і створити деякий простір для виробників з реструктуризації і забезпечення довгострокової життєздатності галузі,

в той час як оптові збільшення всіх тарифів одягу забезпечили б найширшу допомогу промисловості, потрібно уникати заміну продуктів імпортерами і зробити завдання митного контролю простішими, оскільки він застосовується тільки до збільшення мита всього 35 позицій одягу в спробі обмежити використання торговельних заходів до абсолютного мінімуму. Союзу сказав, що це підвищення мит було частиною зусиль Південної Африки для боротьби з наслідками світової економічної кризи. Рамкова програма передбачає   рішуче застосування прийнятих торговельні заходи для забезпечення того, щоб криза не викликає втрати робочих місць в реальному секторі економіки


Бразилія

Бразилія використовувати систему, яка називається «Меркосур»(NCM) для класифікації імпортних мит і податків на товари, що імпортуються в країну

Імпортне мито (за межами Меркосур):

35.00%

IPI:

0,00%

ICMS:

18,00%

PIS:

1,65%

                                      COFINS:

7,60%

ICMS

  1.  ICMS (Imposto Sobre Circulação de  Mercadorias) еквівалентно податку на додану вартість,тому що він заснований на попередньому обкладанні податком вартості товару.  На відміну від федерального податку, ставка варіюється від штату до штату. Станом на 2010, митний тариф ICMS становить всередньому 18 відсотків по всій країні. Значення тарифу залежить від типу товару, який імпортується. На відміну від імпортних мит, цей податок збирається після сплати всіх інших.

PIS / COFINS

  1.  PIS (Programa de Integração  social) програма вимагає сплатити  1,65 відсотка фіксовану вартості товару. COFINS  стягує 7,6 відсотка фіксованої плати на більшості імпорту. Знову ж, типу продукту, таких як електроніка, фармацевтичні препарати або техніки, можуть мати збільшене мито.  IPI
  2.  IPI (Imposto Sobre Produtos Industrializados) відноситься тільки до промислової продукції.Це певна шкала, яка оцінює імпорт в залежності від того, скільки технологій брало участь у виробництві товару.На відміну від інших імпортних мит, IPI; не повертається, так як його єдиною метою є захист бразильської промисловості технології від іноземної конкуренції.

Високий тариф допомагає стимулювати національне виробництво, але якщо відбудеться збільшення вартості цих товарів на внутрішньому ринку, це буде збільшувати інфляцію, тому країна постійно досліджує на які товари слід підвищувати мито.В минулому році збільшили тариф на сто товарів, а в цьому ще на двісті

Туреччина

В Туреччині митний тариф становить  17 відсотків від імпорту швейної продукції з найменш розвинених країн (НРС), включаючи Бангладеш, з метою захисту своїх вітчизняних виробників.  Бангладеш має майже $ 1,0 млрд. ринку одягу в Туреччині.Цей тариф було збільшено нещодавно і це рішення може дуже вплинути на експорт  одягу до Туреччини з Бангладеш, яка в даний час користується нульовим митом ,статусом  найменш розвинених країн . Президент сказав, що  нинішнє підвищення тарифів, затверджене турецьким урядом, на 10 відсотків нижче, ніж пропоновані підвищення тарифів трохи пізніше, коли він оприлюднив план збільшити мито до 27 відсотків на імпорт швейної продукції з НРС, включаючи Бангладеш. Туреччина також запропонувала підняття  мита  на імпорт одягу з  країн, що розвиваються та інших країнах до 37 відсотків і 40 відсотків відповідно. Проте темпи були збиті на 10 відсотків кожен.  Якщо Туреччина дотримуватиметься  свого рішення то вона наблизиться  до Світової організації торгівлі (СОТ). 




1. Тема- Здоровье ~ богатство на все времена
2. Праздник пословиц и поговорок Проведён в 4 классе Учитель- Барташевич Надежда Васильевна н
3. История служебного собаководства в Российском государстве с древнейших времён до XVI в
4. гуманітарії та суспільствознавці котрі вирішили за краще боягузливо відсидітися в комфортній тиші аудитор
5. Интернет и психологические исследования
6. Тема 16 - Державний борг План 1
7. Контрольная работа- Развитие городов в ХХІ столетии
8. Налоговая система Кыргызстана
9. Заключение международного договор
10. ТАЛАНТ2014 25 января 2014 г г
11. варианты решения проблем
12. Политическая география
13. АСА 2000 ББК 65
14. Реферат- Теории мотиваци
15. это те ограничения международной торговли что не сразу влияют на цену но оказывают на нее влияние впослед
16. Основы работоспособности транспортных и технологических машин и оборудования
17. Понятие, классификация и юридическое значение правовых актов управления.html
18. Реферат- Пластичность организма как основа приспособления его к условиям сред
19. Основные этапы становления государства всеобщего благоденствия в США в ХХ веке
20. История рекламы