Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Нахтігаль. 112 1 Опора на внутрішні джерела ресурси і сили.

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-13

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 20.5.2024

111)Акт відновлення Української Держави — проголошення 30 червня 1941 року в окупованому німецькими військами Львові відновлення Української держави. Здійснений Українськими Національними Зборами, що складалися з представників національного руху, за підтримки членів оунівських похідних груп та вояків батальйону «Нахтігаль».

112) 1) Опора на внутрішні джерела, ресурси і сили.2) Першочергове відновлення роботи великої промисловості – основи воєнно-промислового комплексу.3) Накопичення коштів за рахунок сільського господарства та соціальної сфери.4) Процес відбудови здійснювався централізовано, на основі єдиного загальносоюзного плану, відбувалася відбудова економіки України не як окремої території, а як частини загальносоюзного комплексу.

113) День Собо́рності — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

114) Українізація — політичне просування і впровадження елементів української мови та української культури, в різних сферах суспільного життя. Українізація 1920-30 років була складовим елементом загальносоюзної кампанії коренізації. Кореніза́ція — політика залучення представників корінного населення радянських республік та автономій до місцевого керівництва та надання офіційного (а інколи — й панівного) статусу їхнім національним мовам. Проводилася у СРСР протягом 1920-х років. Політика започаткована XII з'їздом РКП(б) у квітні 1923 року в Москві.

115) Угода про ненапад між Німеччиною та Радянським Союзом, або Пакт Молотова — Ріббентропа 24 серпня 1939 року. Пакт гарантував нейтралітет Радянського Союзу в конфлікті Третього Рейху з Польщею та країнами Заходу, та давав можливість повернення Радянським Союзом втрачених Росією у Першій світовій війні територій.

116) 1. Центральним напрямком зовнішньополітичної державності України є плідна робота в ООН, в и спеціалізованих органах, установах, структурах, та міжнародних організаціях. Україна приймає участь в роботі практично всіх органів та установ ООН.2) Наступний напрямок зовнішньої політики України - це зовнішньополітична дипломатична діяльність. Дипломатичні відносини Україна встановлює на засадах рівноправності, невтручання у внутрішні справи одне одного, визнання територіальної цілісності та нерухомості існуючих кордонів.3) Важливим напрямом зовнішньої політики сучасної України є встановлення, підтримка та всілякий розвиток економічних, культурних, науково-технічних відносин з усіма країнами світової спільноти, за виключенням країн, котрим за рішенням Ради Безпеки ООН оголошена економічна блокада.4) Це участь України у вирішенні глобальних проблем сучасного світу.5) Одним з найважливіших напрямків зовнішньої політики України є збереження та подальше зміцнення добросусідських стосунків з колишніми республіками СРСР. Україна дуже зацікавлена у добрих стосунках з усіма країнами колишнього СРСР та особливо з Росією.

117) Результати відбудови господарства на початку 50-х років були вагомими і успішними:

− обсяг валової продукції промисловості України зріс за 1946–1950 роки у 4,7 рази і перевищив рівень 1940 року на 15%;

− відновили роботу 22 доменних, 43 мартенівських печі, 46 прокатних станів, металургійні заводи – Азовсталь, Запоріжсталь, Краматорський, Єнакієвський та інші;

− Радянська Україна знову стала однією з провідних індустріальних територій СРСР і Європи.

118)-

119) Украї́нські січові́ стрільці́ (УСС, усу́си) — єдине українське національне військове формування в складі австро-угорської армії, сформоване з добровольців, які відгукнулися на заклик Головної Української Ради 6 серпня 1914 і стояли під проводом Української Бойової Управи (УБУ).

120) Украї́нська повста́нська (рідше — повста́нча) а́рмія (УПА) — озброєне крило Організації українських націоналістів. Розпочала свою діяльність з весни 1943 року Ставлення до історії УПА в українському суспільстві впродовж років незалежності коливається між позитивним (борці за незалежність) і протилежним (німецькі колаборанти): сама оцінка часто спирається на пропагандистські штампи обох сторін.




1. Вариант Вредное вещество Фактическая концентрация мгл 3
2. Реферат ФИЛОСОФСКОЕ ПОНИМАНИЕ ПРОСТРАНСТВА И ВРЕМЕНИ Мир ~ это природа плюс человечество
3. Лекция 6 06
4. Основы разработки бизнес-плана развития организации
5. руб Удельный вес Изменения
6. Оценка ущерба от реализованных опасностей
7. СпортФит Фитнес клуб ул
8. Курсовая работа- Педагогические условия, способствующие развитию творческих способностей младшего школьника
9. философской проблематике Проблема происхождения философии
10. Еа класс имеет конструктор то он вызывается автоматически при создан объекта класса поэтому все объекты к
11. ТЕМАТИКА КУРСОВЫХ РАБОТ ПО КОНСТИТУЦИОННОМУ ПРАВУ РФ 1
12. Специфика и причины инфляции в Украине и антиинфляционная политика
13. тема охлаждения включает в себя
14. Боль это особый вид чувствительности формирующийся под действием патогенного раздражения характеризующе
15. Самые близкие к солнцу планеты являются сравнительно небольшими и по массе и по размерам
16. Эволюция предмета экономической теории- экономия политическая экономия и экономикс
17. любовь к мудрости
18. Лабораторная работа 1 Общие сведения
19. Реферат- Реабілітаційна психологія
20. Life Жизнь созданный под руководством X