Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

00 Інформаційна година

Работа добавлена на сайт samzan.net:


 Розклад групових занять

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

Пятниця

Субота

Неділя

  9.00

Інформаційна година

10.00

Step + BAMS

Маргарита

Aerobic dance+ ABS

Альона

Sculpt+stretching

Маргарита

TRX training

Андрій

Функціональний тренінг+Stretching 

           Маргарита

ітнес-клас

«Кому за 60»

Альона

11.00

*Фітнес для вагітних 

Альона

*Фітнес для вагітних

Альона

*Фітнес для вагітних

Альона

Pilates

Альона

16.00

*Кікбоксинг
Олег

18.00

Interval training
Альона

18.30

    *Dance mix

Алла

Step+UpperBody

Маргарита

*Dance mix

Алла

19.00

TRX training

Андрій

Aerobic dance+ABS

Альона

19.30

Sculpt

Маргарита

ABL+ TABS 

Маргарита

ABS + BAMS

Маргарита

20.00

Pilates

Альона

Pilates

Альона

20.30

*Бокс
Руслан

*Кікбоксинг
Олег

*Бокс
Руслан

*Кікбоксинг
Олег

*Бокс
Руслан

Хатха-Йога

Петр

Stretching (45хв)

Маргарита

Хатха-Йога

Петр

* - заняття за попереднім записом

Аеробні і силові класи:

Aerobic dance

Розучування комбінацій класичної аеробіки з елементами хореографії . Клас рекомендований для середнього рівня підготовленості .

STEP-уроки з використанням спеціальної степ- платформи. Навчання вільному володінню базовими кроками степ- аеробіки та з'єднанню в доступні і захоплюючі комбінації. Освоївши основні рухи на степі ви зможете відвідувати уроки змішаного формату , в яких використовують степ- платформи. Уроки розрізняються за рівнями складності та інтенсивності навантаження.

Рекомендується для початківців.

Sculpt. Силовий клас спрямований на тренування всіх груп м'язів. На уроці використовуються різні види силового обладнання : - гантелі різних ваг , гумові амортизатори з різним опором ,  спеціальні штанги ( Body Bar ) різних ваг. Використання цього обладнання і різноманітність методичних прийомів побудови тренування допомагає досягати досконалої форми , впливаючи на різні групи м'язів. Урок рекомендується для всіх рівнів підготовленості

BAMS .Силовий урок з використанням спеціально підібраних вправ, що максимально впливають на м'язи сідниць . Різноманітність методичних прийомів допоможуть мати ідеальну форму. Рекомендовано для всіх рівнів підготовленості

UPPER BODY. Силове тренування спрямоване на опрацювання м'язів верхньої частини тіла (плечовий пояс , руки , спина , черевний прес ) Регулярні відвідування уроку допоможуть додати струнку форму лінії плечей і рук , вправи для спини сформують правильну поставу і зміцнять м'язи навколо хребта , опрацювання м'язів преса і поясниці посилить корсетную зону організму. Рекомендований для всіх рівнів підготовленості .

TABS - Total Abdominals. Силовий урок для м'язів черевного пресу і нижньої частини спини з використанням  додаткового обладнання. Для будь -якого рівня підготовленості.

ABL - Abdominal , Buttocks and Legs - Силовий клас для тренування м'язів стегон, сідниць , ніг і черевного пресу з використанням додаткового обладнання. Різноманітність методичних прийомів дозволить варіювати навантаження і інтенсивність виконання вправ для нижньої частини тіла.Рекомендований для будь -якого рівня підготовленості .

FitBall. Клас спрямований на зміцнення всіх м'язових груп , а також тренування серцево - судинної і дихальної систем , з використанням спеціальних м'ячів . Клас рекомендований для середньго рівня підготовленості .

ABS ( ABDOMINAL TRAINING SISTEM ) - Силовий урок , спрямований на тренування м'язів черевного преса. Регулярні відвідування класу допоможуть зміцнити м'язи живота , створити стрункий і сильний корсет. Рекомендований для всіх рівнів підготовленості .

* Аеробна гімнастика - Спортивна секція спрямована на розвиток умінь та навичок різноманітніх елементів аеробної гімнастики .

Танцювальні класи:

Веlly Dance - Танцювальний урок , в основі якого - навчання екзотичному і популярного в даний час танцю живота. Незвичайний вид фізичної активності , що дозволяє тренувати тіло і серце. Навантаження залежить від того , наскільки вас захоплює танець: можна плисти в хвилях своєрідною музики або перейнятися екзотикою і гарячим диханням сходу. Рекомендується для всіх рівнів підготовленості .

Strip Dance. .Клас з використанням елементів пластики еротичного танцю. Являє собою синтез сучасних стилів - контактної імпровізації , пластики та імітації стриптизу. Це справжні «Брудні танці» ! Рухи повільні і різкі , плавні і вибухові ! Будь-яке тіло треба вміти правильно подати . Численні варіації вигинів , пластичні послідовності рухів тіла , рук , гра зачаровують поглядів ... Зухвало і красиво. Рівень підготовленості - середній.

Dance Mix. Dance Mix Включає в собі елєменти таких стілів як хіп -хоп , вакінг , рагга , джаз -фанк , диско , джаз- модерн , стретчинг и стрип -пластика . Якщо ви  хочете навчитись впевнено володіти своїм тілом , відчуваті ритм сучасних танців -цей клас для Вас .

Спеціальні класи:

Іnterval traіning.  Клас з чергуванням інтервалів аеробного та силового навантаження. Рівень підготовленості середній.

Functional training . Високоінтенсивний урок , спрямований на розвиток сили , витривалості , м'язової координації , розвиток почуття балансу . На занятті робиться акцент на глобальній роботі всіх систем організму , максимальному включенню в роботу м'язів стабілізаторів в різних площинах руху і при роботі на нестабільних поверхнях , збільшені витрати енергії і калорій , зниження ваги , зміцнення ССС. На уроці можливе використання обладнання : Medicine Ball , аммортизатори , вага власного тіла. Рекомендований тільки для підготовлених .

TRX training - функціональне  тренування з використанням спеціального обладнання.  Клас рекомендовано для підготовлених .

Mind Body

Pilates 

Система вправ , спрямована на підтримку м'язового тонусу , поліпшення м'язового балансу і координації рухів за рахунок освоєння техніки постійного контролю положення тіла в просторі , зміцнення глибоких м'язів корсетній зони організму і відновлення після травм хребта. На уроці можливе використання додаткового обладнання : м'ячі , ізотонічні кільця . Використання обладнання дозволяє варіювати навантаження , створюючи умови для цілеспрямованого впливу на окремі м'язові групи з оздоровчим ефектом на весь організм. Рекомендується для всіх рівнів підготовленості .

Stretching. Урок спрямований на розвиток гнучкості ,  для всіх рівнів підготовки.

* Фітнес для вагітних - заняття з кваліфікованим тренером ,  який володіє усіма необхідними знаннями про особливості організму вагітної жінки на різних стадіях вагітності

* Фітнес клас «Кому за 60» - уроки загальної фізичної спрямованості низької інтенсивності, з можливим застосуванням обладнання. Це комплекс різних фізичних навантажень в залі групових занять спрямований на поліпшення здоров'я і загального самопочуття. Результатом занять стануть - хороша фізична форма, прекрасний настрій, спілкування, нові враження і заряд бадьорості на цілий день! Безкоштовно діє тільки у фітнес клубі «ТехноФіт». (Вік має значення - тим, хто молодший, безкоштовні заняття не надаються).

Інформаційна година - тематична година може містити в собі лекції з теорії та методики тренування та харчування, ознайомлення з видами аеробних програм , розкладом занять та обладнанням , рекомендовано з ціллю отримання індівідуальних рекомендацій за програмами тренування

* Англійська мова для дітей- заняття для дітей молодшого віку .

* - заняття по запису .




1. Особенность построения судебной системы Российской Федерации
2. Тема роботи - Порівняння обсягів і структури забруднення міст України Мета- провести порівняння обсягі
3. адреномиметик амп
4. 2013 г Измерительные средства с оптикомеханическим преобразованием Измерительные средст
5. Защита автомобилей от коррозии 1 Типы и сущность коррозии металлов 2 Основные виды и характер развития к
6. Пулман Ф Северное сияние- Росмэн; 2003 ISBN 5353012070 Оригинал- Philip Pullmn ldquo;Northern Lightsrdquo; Перевод- О
7. Физическая культура как часть общечеловеческой культуры.html
8. Подпись ответственно
9. АКТУАЛЬНОСТЬ ПРОБЛЕМЫ ФОРМИРОВАНИЯ ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКИХ КОМПЕТЕНЦИЙ УЧАЩИХСЯ
10. Безмонетный период
11. Понятие и содержание хозяйственного учета и его видов
12. социальной позиции Божович Л
13. Создание журнала посещаемости занятий
14. Задание выполняется на примере трехслойной сейсмогеологической модели среды с горизонтальными границами р
15. Тема- Системы телекоммуникации и связи Выполнил- студент группы ФН191 Куцевол Максим Пр
16. а самостоятельные ~ производные связи которых установить невозможно- crs ~ завтра fere ~ почти; b производны
17. 12.2013 суббота ПРОСМОТРЫ И ЗАЩИТЫ ПРОЕКТА 22
18.  Сырье и основные материалы
19. либо инвестиционный или коммерческий проект предприниматель предполагает не только возместить окупить св
20. Организация производства 2