Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

відійти від реального життя все далі й далі

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-10

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

Сердюк Владислав Васильович, 11 років.

м. Ніжин, ЗОШ №9, 0681943215

Навіщо мені новий планшет?

Перед тим як говорити про те, навіщо мені новий планшет, розберемося навіщо взагалі потрібен планшет?

Почнемо.

Потрібен  для того, щоб « відійти» від реального життя все далі й далі. Якщо раніше ми губилися в нетрях Інтернету тільки вдома, то тепер ми робимо це в будь-якому місці і в будь-яку вільну хвилинку . І цілком імовірно, що скоро цих вільних хвилинок у сучасної людини не залишиться зовсім.

Але це лише одна сторона, негативна, так сказати ...

Для чого потрібен планшет , якщо через нього і мама, і тато лаються, що мало часу залишається на домашні справи та на школу, і бабуся з дідусем  постійно бурчать , що я нічого не роблю ? Але ж я все встигаю саме завдяки планшету. Тому що він завжди поруч. Я і музичну школу встигаю, і на туристичний гурток теж. А треба на заняття оркестру повторити партію, дак планшет поряд! Завдяки ньому я краще справляюсь з музичним інструментом – трубою. Треба мені знайти якусь інформацію на урок, відкриваю планшет, і вуаля! Чого тут тільки немає, на великих просторах Інтернету.

Люблю я теж їздити до хрещеного, але тягати ноутбук дуже важко а з планшетом все буде набагато простіше. Я тепер не прив'язаний до комп'ютера, я повністю мобільний . «Куди хочу, туди лечу ...», а з батьками завжди на зв'язку))). Поки я куди-небудь « лечу », почитаю новий бестселер. Найприємніше, що для цього мені не потрібно заходити в магазин, купувати книгу, яка сподобалася, а потім думати, куди її подіти, адже місця на книжкових полицях квартири катастрофічно не вистачає навіть на те, що вже куплено ... Я просто скачую книгу і читаю тоді, коли мені цього хочеться…

Тут бац, карантин! Ну що ж, трапляється ;). Благо завжди при мені планшет. Не буду втрачати даремно час, подивлюся всі новинки відеопрокату, адже в шаленому темпі сучасного міста так рідко виходить просто посидіти в тиші і насолодитися улюбленим кінофільмом. Також займуся вивченням іноземної мови та не тільки. Таке можливо завдяки сучасним інтернет-технологіям. Включу свою палочку-виручалочку під назвою «планшет» і буду спілкуватися з викладачем стільки, скільки захочеться.

Планшет стане надійним помічником у багатьох справах. Його програми і додатки дозволяють вчитися, спілкуватися з друзями і, звичайно ж, грати в улюблені ігри, що найбільше приваблює молоде покоління ))).

Новітні технології сильно впливають на шкільне та освітнє життя. Все більше учнів використовують планшети для підготовки повідомлень та читання додаткової літератури. Вчителі використовують проектори, комп'ютери для викладання інформації.  

Головна перевага планшета перед ноутбуками та стаціонарними комп'ютерами - мобільність і сеюхвилинна готовність до роботи. Нечасто, але трапляються такі ситуації , коли в Інтернет потрібно ввійти негайно і немає навіть тих пари хвилин, під час яких завантажується комп.  Планшетник же завжди готовий до роботи. Він "заводиться" з половини обороту, допомагаючи нам вирішувати такі завдання, як дистанційне навчання, робота з електронною поштою, текстовими документами, перегляд відео та прослуховування аудіофайлів,  перегляд і створення списку справ, читання художньої літератури, обмін миттєвими повідомленнями - голосовими та текстовими, та інше, та інше, та інше ...

Такі б задачі вирішував мій новий планшет, хоча в мене і старого немає.

Для чого потрібен планшет? Відповідь однозначна - для повноцінного активного життя. У ньому всі мої завдання, плани, розваги і, звичайно ж, навчання. А куди без нього? Думаю, за планшетами майбутнє. Сподіваюся, незабаром вони матеріально стануть доступні більшій кількості користувачів. Потрібна річ, я б оцінив!

Загалом , прогрес ніколи не зупиниться. А передбачити напрямки, в яких він буде йти семимильними кроками, не так складно. Але зате дуже цікаво! Я думаю світ йде в кращу сторону. Я думаю десь 90% дітей вважають конкурс    “Відкритий Світ” дуже цікавим, та хочуть приймати участь. Це означає що багато дітей таких як я вважають новітні технології потрібними в суспільстві не тільки для розваг, а саме головне ми навчимося використовувати новітні технології для освіти та здобуття і поглиблення знань!!!

Найголовніше - майбутнє буде світлим і комфортним. А якщо ми в це віримо, значить - можна жити!




1. Европейские фонды, поддерживающие культуру
2. Конспект лекций по дисциплине Финансовый менеджмент для студентов специальности 080105 Финансы и кред.
3. на тему- Особенности рекламы потребительских товаров в автоцентре АвтобанЗапад Студент Ва
4. Курсовая работа- Деятельность корпативных организаций России в XX веке
5. Механічні випробування пластичних мас
6. Что такое коэффициент компактности структуры Перечислите плотнейшие упаковки частиц в структурах
7. Задание 6. Пояснить построение эпюр M Q N признаки правильности построения способ контроля правильности пост
8. . Обычно мне очень скучно
9. Монетка Аналитический этап Заказ- Проведение PRкампании нового магазина Монетка; Целевая аудитория-
10. Реферат- Стратегия управления персоналом
11. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук ЛЬВІВ ~ Дис
12. Тема 1 Основные категории понятия и показатели качества
13. Антикризисное управление 1
14. .Оценка тормозной динамичности транспортных средств Серьезной проблемой является обеспечение безопасн
15. 15 История Еме
16. Новый год Он приходит снежною дорогой Закружив снежинок хоровод
17. по теме Функция предпринимательства в теориях Маркса Веблена и Шумпетера- сравнительный анализ
18.  Абсолютные техникоэкономические показатели [3]
19. ЛАБОРАТОРНАЯ РАБОТА 1.
20. Международная маркетинговая стратегия ОАО комбинат