Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Шип шип ~ шоу вечір сміху Завдання- Реалізація творчого потенціалу дітей Емоційний підйом

Работа добавлена на сайт samzan.net:


«Шип - шип – шоу» (вечір сміху)

Завдання: Реалізація творчого потенціалу дітей

Емоційний підйом.

Ф-ма: Рок-н-рол.

Вибігають клоуни і танцюють танець. Потім клоуни запрошують танцювати глядачів Клоуни тікають. На сцену виходить ведучий.

Вед.: Увага! Увага! Увага! Говорить і показує "Штормовий!" Мікрофони і камери встановлені в цьому залі, де саме сьогодні, зараз, в цю хвилину почнеться шип - шип-шоу. А от цікаво: всі зможуть розшифрувати аббвиатуру назви вечора? Ну, що ви потискуєте плечима і невпевнено дивитеся на ці букви? Давайте об'єднаємо наші зусилля і розшифруємо загадкові слова! Отже, почали! Жарти і приколи, витівки і прокази!

І якщо, збираючись, на наш сьогоднішній вечір, і я, і ви, і всі ми разом захопили з собою гарний настрій і дружний, веселий, пустотливий сміх, плавно переходить в приголомшливий і довго не умолкающий регіт, то всім нам крупно повезло!

Отже, вечір жартів і приколів, витівок і витівок оголошується відкритим! Ура! Ура! Ура!

Ф-ма: Звучать фанфари. Виходить ведучий.

Вед.: Добрий вечір, дорогі учасники, вболівальники і поважне журі! Я з великим задоволенням хочу представити команди, які готові сьогодні жартувати, грати, веселитися, танцювати і приколюватися.

Отже, зустрічайте оплесками команду 1-го екіпажу.

Ми вітаємо команду 2-го екіпажу

Зал аплодує команді 3-го екіпажу.

Не забудьте подякувати команді 4-го екіпажу.

І, нарешті, грім оплесків і овацій зриває команда 5-го екіпажу.

І ось, нарешті, настав час представити наше шановне журі, яке може і любить щиро веселитися, пустувати, дуріти і навіть судити всіх нас. Ось це так! Ось це клас! Отже, слухайте, дивіться, і мотайте собі на вус.

До складу журі увійшли: Ветерани д.л. "Штормовий", люди, які віддали йому свої найкращі роки життя, активно і плідно брали участь пі продовжують брати участь у шип - шиповском русі, мають багатющий досвід суддівства шип - шипів 90-х роках 20-го століття.

Отже, я думаю, гряне грім оплесків і здригнутися ці стіни, що бачили ще й не таке. Олю Житник, Ельвіру Фаизову, Олександра .

Про це я сказав, про це я попередив, на це я натякнув. А тепер я хочу представити ініціаторів проведення свята сміху і приколів, хлопців, які, ще перебуваючи у купе потягу, який наближався "Орленка" вже бачили і представляли наш сьогоднішній вечір. Отже, увага! А де ж моя чарівна паличка? А, ось вона.

"Крибле - крабле - бус "!

Ф-ма: Казкова мелодія

Вед.: І перед вами, юні туристи клубу "Тури", палацу творчості юних, р. Санкт-Петербурга. Зустрічайте!

Виступ юних туристів (вірші)

Вед.: оплески нашим генераторів ідеї і мікрофон я урочисто передаю моїй колезі - Насті!

Настя: Привіт друзі. Величезне спасибі за оплески. І я з радістю візьму на себе повноваження провідною. Отже, я оголошую перший конкурс"6 перевернутих миттєвостей". Я читаю одне речення, а ви повинні відповісти рядком з відомої пести і з протилежним значенням. Наприклад: "І в тундрі від американських гір, Біле Братство деяких слабше ".

Відповідь: "Але від теплих до британських морів, Червона Армія найсильніша! "

Команда 1______________ " Вона прийшла з денного експреса" ("Він поїхав геть на нічній електричці")

Команда 2 ____________ "Я хвалю пургу, океани під щебенем" ("Ти лаєш дощ, калюжі на асфальті")

Команда 3 ____________ "Ах я багатий козел, хтось гладить так печінку" ("Ах, ти бідна овечка, що ж б'ється так сердечкро")

Команда 4 ____________ "Ковзає черевом жираф по місячній орбіті ". ("Труться взимку ведмеді про земну вісь").

Команда 5, ____________ "Ти ненавидиш мене, Маша " ("Я люблю тебе, Діма").

А зараз кожній команді я хочу вручити картку з відомим прислів'ям. Вся команда повинна без слів, за допомогою жестів і пантоміми передати зміст і сенс даної прислів'я. Команді дається на обдумье рівне 1 хвилина. Приготувалися, почали!

Баба з возу - кобилі легше.

Один з сошкою - семеро з ложкою.

Куди голка - туди й нитка.

Семеро одного не чекають.

Під лежачий камінь вода не тече.

3 конкурс Вед.: Я запрошую по одному найчутливішому учаснику від команди. На матрац покласти деяку кількість цукерок. Ваше завдання визначити своєї попою, скільки ж цукерок знаходяться на тюфяке. А потім їх з'їсти. Отже, увага, Почали!

4 конкурс. Ми дякуємо найбільш чутливих і бажаємо бути завжди такими ж великими математиками!

А зараз командам належить одягнути одного самого стрункого свого учасника. Виграє та команда, яка протягом 1 хвилини одягне людини як можна більшу кількість одягу. Можна скористатися одягом глядачів, що сидять в залі якщо, звичайно, вони не заперечують. Але врахуйте, що кепки, браслети, годинник, кільця, сережки та інші прикраси, не враховуються. Отже, команди, приготувалися, почали!

Я думаю, що всі ви друзі любите казки, неправда? Ну тоді послухайте казку у виконанні самого головного казкаря "Штормового", Сергія Фастенкова.

5 конкурс. Вед.: Я поспішаю оголосити про початок чергового 5-го конкурсу "Статуя". Кожна команда отримує картку, на якій написано назву статуї. Один, самий скульптурний учасник від кожної команди повинен виконати завдання. Потім до нього підійде два працівника сцени і віднесуть за лаштунки. Статуя повинна знаходитися в образі до самого останнього моменту. Отже, приготувалися, почали!

Дівчина з веслом.

Прикордонник у дозорі.

Підкорювачі вершини.

Метальник списа

Статуя закоханого.

Чудово, а тепер працівники сцени, заберіть статуї. А ваше завдання, шановна статуированная зберегти первісний образ статуї.

6 конкурс. А зараз я запрошую на сцену по два учасника, найбільш голосистих, які вміють зображувати голоси тварин і птахів. Отже, починається конкурс - діалог звуконаслідування і розмова тварин. Отримайте, будь ласка, картки з завданням.

Курка - півень.

Собака - кішка

Свиня - корова

Ворона - мавпа

Качка - козел.

Ігри для глядачів "Гіпноз" і "Телефонний зв'язок"

Дорогі друзі, я запрошую на цю чудову сцену 5-6 осіб глядачів, охочих піддатися гіпнозу і одного помічника.

Уявіть собі, друзі, що ви йдете повільно по казкового і дивовижного саду, над головою яскраво світить сонечко. І раптом перед вами розпускається чудовий квітка. Рожеві бутони, різьблені листя. Від сліпучої краси ви закриваєте очі і в захопленні опускаєтеся на одне коліно, притискуючи руки до серця. Квітка видає чудовий аромат. Ви відчуваєте?

Потягніться носом до квітки. Ви захотіли його зірвати, щоб подарувати його коханій людині. Але обережно, стебло колючий. Тому вперед розслаблену праву руку. Вам жарко. Ви хочете пити. А на пелюстках квітки застигла велика крапля роси. Вам захотілося її злизнути. Висуньте язик, завмерли. Відкрили очі.

Товаришу старшина, група сторожових собак для охорони державної кордону Росії готові.

Гра тел. зв'язок.

7 конкурс. А зараз оголошується танцювальний марафон. Я запрошую спочатку 3 команди. Команда ставати в коло. Вам вручається за 6 кульок. Всі учасники команд повинні танцювати під музику різних стилів і напрямків. І одночасно ви повинні жонглювати кульками, щоб ні один кулька не впав на підлогу. І так, почали!

8 конкурс. Протягнути мотузку в рукави кожному учаснику команди і з'єднатися. Приготувалися. Почали!

9 конкурс. А зараз я запрошую на сцену найартистичніших хлопців, по одному учаснику від команди. Наш конкурс називається - манекени. Пластична імпровізація в заданому способі до команди "стоп", тобто я читаю текст, а ви повинні ходити по колу, зображуючи те, що я буду розповідати. Отже, приготувалися, почали!

1. Чоловік, у минулому чемпіон трамвайного парку з підняття важких предметів. Зріст нижче середнього, ноги короткі (не більше півметра), запалі груди, живіт арбузоподобный, праве плече на 30 см нижче лівої. Періодично сякається, дуже гонористий.

2.Женщина, зріст 180 см, зниженої вгодованості, права нога коротша за ліву, хребет викривлений в трьох місцях, язик не вміщується в роті. Одна брова вище іншого, часто плаче, плач легко переходить у сміх.

3.Очень високий чоловік, гігант, хребет зігнутий знаком питання, праву ногу приволакивает , нижня щелепа далеко висунута вперед. Виражений оскал, капловухий, при ходьбі часто сопе, сором'язливий.

4. Старенька, за віком близька до століття, займається спортивною ходьбою, голова і ноги трусяться, подслеповата, але спина пряма, хода стрибуча, підозріла, часто озирається, страждає застарілим кашель курця.

Дитина у віці від 2 до 3 років, з великою головою і тонкою шиєю. Мовою намагається дістати ніс, часто падає в калюжі, життєрадісний сміх, навіть занадто, страждає хронічним нежитем.

10 конкурс. Я дуже б хотіла, щоб команда трохи відпочила. А з цієї причини я запрошую 2-х глядачів. Так глядачі вийшли. Я пропоную глядачам сісти.

Тримайте ложки. Перед вами тарілка з кашею. Ми вам завяжем очі Ваше завдання - нагодувати одне одного варенням.

11 конкурс. Зараз я запрошую одну танцюючу пару (дівчину і хлопця), будете танцювати на газеті. Ви ні в якому разі не повинні виходити за поля газети. Приготувалися, почали!

12 конкурс. Команда сідає на пінку. Всі учасники знімають з себе взуття і складають . Один з учасників повинен взути свою команду. Отже, приготувалися, почали!

Конкурс для глядачів. На сцену запрошується один учасник, який повинен переступити з закритими очима ось цю мотузку. Отже, почнемо!

Вед.: тепер настав час надати слово нашому чарівному, але суворому журі

(Слово журі та нагородження команд.)




1. Тема 12 Основы бухгалтерского учета в кредитных организациях
2. Ru Все книги автора Эта же книга в других форматах Приятного чтения Шарлин Ньюкомб Миссия на Зи
3. Відмінності між внутрішніми і зовнішнім аудитом
4. тематикаГруппа- 260800
5.  ОТКРЫТИЕ ЭВОЛЮЦИИ Если бы вся история не гарантировала нам что истина увиденная однажды хотя бы даже од
6. Стилевое своеобразие
7. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук1
8. Особенности кладки стен в два кирпича по однорядной системе перевязки швов
9. Каналы распределения товаров
10. темах радиосвязи с радиальной структурой
11. Статья- Публичные коммуникации в трудные времена или как говорить про кризис
12. Сегодня студенты, завтра - интеллектуальный потенциал нации - какой (взгляд самой молодёжи)
13. СМЕШАННОЙ ПЕРЕВОЗКИ ГРУЗОВ ЗАКЛЮЧЕНИЕ СПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ Введение Транспорт одна из
14. психологических идей- необихевиористская ориентация А
15. 00 Drummperformnce в исполнении Юрия Попова 18
16. Концепции управления маркетингом
17. Доклад- Фишарт Иоганн
18. Профілактика вертикальної передачі ВІЛ-інфекцій
19. Note process developing in time
20. Початки загальної і воєннопольової хірургії