Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Мисливських усмішок

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-10

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 18.5.2024

6. У післявоєнний період Остап Вишня створив великий цикл неперевершених за своєю майстерністю , тонкістю відчуття рідної природи « Мисливських усмішок» . Чудесні романтичні люди населяють всі «Мисливські усмішки» Остапа Вишні. Письменник розкриває їх думи , характери , смаки. Кожен з них - це завершений мистецький тип , привабливий образ , який чарує нас своєю простотою , закоханістю в рідну природу , звеселяє нас своїми дотепами і побрехеньками . Герої Остапа Вишні - люди високих і благородних поривів , чистої моралі та душевної краси . Вони вміють побачити і оцінити велич і красу природи

7. На реальних подіях основана й повість «Талант», що розкриває перед читачем цілий спектр проблем, які на той час не можна було вирішити. І головною з них можна назвати проблему занапащення таланту. У центрі повісті образ Тетяни — енергійної, життєрадісної дівчини, вчительки молодших класів. Тетяна щедро обдарована від природи — має схильність до науки, сама змогла стати вчителькою, але головне — це її голос, яким милуються й заслуховуються всі мешканці села.
Тетяна мріє стати артисткою, вона окрилена цією мрією, проте дійсність була занадто жорстокою: мріям талановитої, але бідної дівчини не дано здійснитися, всі вони розбиваються об страшну реальність. Чашу терпіння переповнює заборона співати у церкві, де дівчина насмілилася показати свій голос. Отець Василь перериває Тетяну, і дівчина не винесла цієї останньої образи й покінчила життя самогубством.

8. Hе можливо уявити нашого наpоду, позбавленого поезій Малишка. В  них - і любов до життя, до землі, до Батьківщини, до матеpі, до коханої, в них чістота душі і вічне добpо.
Відкpиваю збіpочку і відpазу  поpинаю у дивний  всесвіт батьківського кpаю письменника, закохуючись в
 нього  з пеpших pядків. Hасампеpед ваблять пpості, й водночас сповнені найглибшого змісту обpази  pідної  землі."Ромашки сяйво" золотить pядки поезії "Балада пpо колосок". Обpаз  pідної  землі  безпосеpедньо  наpоджується  у  цьому твоpі. Ліpичний  пеpсонаж виpушаючи на війну, беpе з собою "суху гpудочку землі, обпалену снаpядом"Обpаз землі безмежний. Вона, мов скаpбниця невмиpаючих істин, дивних,  неpозгаданих чаp-пpивоpотів, що пpимушують людину веpтати до  pідного  поpога. Ось чому А.Малишко називає її "дивною і вічно молодою". Земля-ненька,  що не має віку, не знає смеpті. А pідний дім  оселяється в сеpці кожної людини, щоб жити там кpихіткою теплих і pадісних споминів.
Батьківська земля бpинить у найніжніші хвилини кохання чаpівною мелодією з п'янким тpунком замpіяних вечіpніх лугів

9.________________

10. Лірика Франка — це вияв громадсько-політичних ідеалів, зброя проти закріпачення народу. Основним мотивом його лірики є мотив активної боротьби. Він є наскрізним у більшості творів громадянської лірики І. Франка. Отже, основними мотивами громадянської лірики І. Франка є боротьба, віра у необхідність цієї боротьби та краще майбутнє життя. Герой його громадянської лірики потребує тільки сили для цієї боротьби, у щасливому завершенні якої він абсолютно впевнений.




1. ВВЕДЕНИЕ
2. Матеріальна культура кам~яного віку в Україні
3. тема Административноправовые отношения- понятие особенности содержание и виды
4. Архитектура компьютеров Многообразие компьютеров
5.  законы Де Моргана и проч.
6. Определение (выбор) (формы поточного производства)
7. либо продукты mwy помочь коже при этой проблеме.
8. Лабораторная работа Расчет Электромагнитного экрана
9. Шпаргалка- История Российского государства
10. Тема творческого состязания нынешнего года продовольственные отходы; подтемы звучат как
11. Элементарные свойства информаци
12. С Конишев МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА Системи автоматизованого електроприводу з дви
13. Аудит и налогообложени
14. Тема 3. Психофизиология акта чтения
15. на тему- Анализ финансового состояния организации Выполнил студент гр
16. Какой анальгетик наиболее подходит в этой ситуации Анальгин 2 Мужчина 59 лет с подагрическим артритом при
17. Перелік відомостей які вносяться до ЄРДР чітко визначено у ч
18. Создать анимированный GIF рисунок с подробным описанием его создания
19. производственных фондов и 25 численности промышленнопроизводственного персонала.html
20. Общая оценка динамики и структуры статей бухгалтерского баланса [2] 2