Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

37 С тривалістю 815 хвилин

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-05

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 20.5.2024

З метою регулюючого впливу на нервову систему , зменшення проявів болю в серці застосовують електросон . Для отримання заспокійливого ефекту його призначають від 20 до 40 хвилин щодня , курс лікування 15 сеансів.Позитивний вплив на хворих на нейроциркуляторну дистонію надають водні процедури. Застосовують різні душі , обливання , сухі і вологі обгортання. Виражену заспокійливу дію роблять ванни валеріанові , хвойні , кисневі , азотні і перлинні (температура 36-37 ° С ) тривалістю 8-15 хвилин. Ванни призначаються через день , курс лікування - 10-12 ванн.При вираженому переважання процесів збудження краще дію надають радонові і азотні ванни , при астенії - вуглекислі . Радонові і йодобромні ванни доцільні також при остеохондрозі.Набула поширення в лікуванні хворих на нейроциркуляторну дистонію аероіонотерапія . Використовуються аероіонізатори для індивідуального ( « Овион -С» ) і колективного користування ( « люстра Чижевського »). У процесі іонізації повітря утворюються аероіони з переважанням аероіонів негативного знаку . Хворі перебувають на відстані 70-100 см від приладу , тривалість сеансу 20-30 хв, протягом цього часу хворий вдихає повітря , заряджений негативними іонами . Курс лікування становить 12-14 сеансів. Під впливом аероіонотерапії відзначаються зниження артеріального тиску ( на 5-20 мм рт. Ст. ) , Уражень серцевих скорочень , підвищення газообміну , збільшення споживання кисню , зникнення безсоння , зменшення головних болів , слабкості.Масаж робить позитивний вплив на хворих на нейроциркуляторну дистонію . Пацієнтам корисний загальнозміцнюючий масаж , рекомендується обережний масаж шийного та грудного відділів хребта при остеохондрозі цих відділів . Ефективним методом лікування нейроциркуляторної дистонії є точковий масаж.Голкорефлексотерапія нормалізує функціональний стан нервової системи; усуває нейроциркуляторну дистонію ; підвищує адаптаційні можливості організму. Голкорефлексотерапія може проводитися за класичним методом або у вигляді електроакупунктури . Перший курс включає 10 сеансів , після 2 - тижневої перерви призначається другий і через 1,5 місяці - третій курс .

При нейроциркуляторній дистонії ЛФК застосовується з метою покращення функцій центральної і периферичної нервової систем, а також гуморальних ланок регуляції кровообігу, для підвищення адаптаційних можливостей серцево-судинної системи. У пацієнтів на нейроциркуляторну дистонію по гіпертонічному типу показано чергування загальнозміцнюючих вправ з дихальними вправами на розслаблення. Пацієнтам з нейроциркуляторною дистонією по гіпотонічному типу рекомендовані ритмічні вправи для крупних м’язових груп, вправи із зміною положення тіла в просторі і поворотом голови, а також раптові переключення з одного виду м’язової роботи на іншу.

Ходьба звичайним кроком із прискоренням і уповільненням. Елементарні фізичні вправи для рук і тулуба чергують з динамічними дихальними у співвідношенні 1:3

Елементарні вправи для рук, ніг, тулуба з різних осях

Вправи в метанні і передачі м'ячів і медіцінболов, розслаблення м'язових груп рук, ніг

Малорухливі ігри з м'ячем (естафета, перекидання тощо) і короткі перебіжки

Ходьба звичайним кроком і ускладнена, вправи на розслаблення м'язів тулуба, рук, ніг, дихальні статичні вправи




1. Основы управления предприятием
2. медленный норадреналиновый отечный развивающийся медленнее с более выраженной церебральной симптомат
3. идеалистическая методология
4. на тему- П Н Е В М О П А Т И И Выполнил-студент 306 группы III курса педиатрического факультет
5. на тему- Транспортное обеспечение ВЭД между Россией и Германией Работу выполнил-
6. Сочинение о мышлении1
7. Понятие брака, условия и порядок заключения брака
8. Технология и эксплуатация САПР
9. Реферат- География Банковской Системы
10. Сражение у о. Цусима
11. Нидерландское искусство 16 в Питер Брейгель старший
12. 505 В Халбуп Хани Уфа 2013 Сведения о больном- Ф
13. процесс побуждения себя и других к деяти для достижения личных целей и целей организации
14. процессуальным законодательством деятельность уполномоченных лиц связанная с раскрытием расследованием
15.  Организация учета финансовохозяйственной деятельности предприятия
16. Тема 9 Решение нелинейных уравнений и систем уравнений
17. ПЕДАГОГИЧЕСКИХ КАДРОВ- НЕКОТОРЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ В последнее время в рамках модернизации российского обра
18. Про охорону навколишнього природного середовища 25
19. і Матеріальна культура господарство і побут кіммерійців відомі головним чином за похованнями яких нарахов
20. Test 1 Расчет взаимосвязи номинальных переменных в R