Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

хворобою достатку розладом викликаним сучасним життям в індустріалізованому світі

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-05

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

Синдром сучасної людини

Чим більше люди мають, тим менше вони задоволені. Дійсно, існує безліч свідчень того, що депресія є «хворобою достатку», розладом, викликаним сучасним життям в індустріалізованому світі. Люди в бідних країнах  рідше схильні до депресії, ніж жителі промислових країн .

Все більше людей ведуть малорухомий спосіб життя, проводячи велику частину часу в приміщеннях. Ми їмо їжу, вироблену штучним способом, яка суттєво відрізняється від своїх природних джерел,  це є причиною занепокоєння з приводу того, що зміна наших звичок харчування впливає на діяльність нашого мозку  і на наш настрій. В епоху Інтернету нас затоплює безпрецедентний обсяг інформації і стимулів . Крім цього, ми маємо справу з електронною поштою, мобільними телефонами, і мультимедіа - все це сприяє соціальній ізоляції, і, безумовно, впливає на наше емоційне і фізичне здоров'я.

Поведінка, яка пов'язується з депресією – це результат зниження фізичної активності і контактів з живими людьми, надмірне споживання нездорової їжі, нескінченний пошук розваг - це якраз та поведінка, яка характерна для все більшої кількості людей, що є результатом малорухливого способу життя, і роботи в приміщеннях.

Науково доведена користь життя поруч з природою, не тільки для того, щоб просто захоплюватися її красотами, або отримувати духовну підтримку, але й для того, щоб тримати наш мозок і нервову систему в хорошому робочому порядку. Проблеми, що виростають з синдрому дефіциту природи, є прикладами невідповідності наших генів і сучасного навколишнього середовища . Наш мозок просто не відповідає сучасному світу. Можливо, що погіршення характеристик емоційного благополуччя в сучасного міського життя , являє собою накопичувальний ефект зміни способу життя, які відбувалися протягом багатьох років. Цей накопичувальний ефект сьогодні несподівано став явним.

Ми страждаємо не тільки через віддалення від природи, ми також відчуваємо надлишок інформації. Сьогодні багато людей витрачають велику частину робочого часу на перегляд сторінок Інтернету, обмін текстовими повідомленнями, розмови по мобільних телефонах, на електронну пошту, на перегляд телевізора  і постійно стимулюються іншими новими мультимедійними можливостями, що не були доступними до останнього часу.

З розвитком суспільства, з його індустріалізацією та інформатизацією людина втрачає сама себе, вона «забуває», що є соціальною істотою. Тому, на перший погляд у великій сукупності людей, вона є самотньою.  




1. . Wht is motherbord 2. Wht is motherbord used for 3.
2. Лабораторная работа 3
3. Надежность изделий.html
4. Контрольная работа- Электронная почт
5. Городская община древней Руси
6. Социально-психологические особенности юридической деятельности
7. модуль электронных классных журналов
8. Королева книг Хотя самое интересно то что её не обзывали ей восхищались
9. по теме пословицы загадки таблицы веники ведро савок
10. ВведениеЧто такое КВН
11. на тему- Октябрь 1917 года ~ революция или переворот Термин Октябрьская революция появился позже сначала и
12. Все про Индию
13. тема Особенной части УК РФ
14. Алкоголизм и девиантное поведение
15. реферату- Політика та моральРозділ- Політологія Політика та мораль План План Вступ 3 1
16. АСА 2000 ББК 65
17. Статья 21 Основные права и обязанности работника Работник имеет право на- заключение изменение и растор
18. Механика, кинематика, колебания и волны
19. Реферат- Проектирование кулачковых механизмов
20. П