Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

3й Національний конкурс краси МІС СЛАВ~ ЯНКА 2012 В1

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-05

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 28.4.2024

                                 «3й Національний конкурс краси

                                           «МІС СЛАВ ЯНКА   2012»

*В1-ведуча 1.

В2-ведуча 2.

Список конкурсів-

1.вихід в національних костюмах + «Ужгородська ярмарка»(конкурс,що допоможе розкрити артистизм учасниць).

2.вихід у купальниках.

3.вихід   в одязі від партнера з хутряних виробів.

4.фінальний вихід у вечірніх сукнях та відповіді на питання(у скрині дівчата обирають навмання собі білет із запитанням,яке згодом озвучує ведучий та дають відповіді на них),

                                                               КОНКУРС 1   

                    «Вихід в українських національних костюмах»

(куліси закриті.На сцені знаходяться реквізити: лавка ,веретено,муляж криниці,муляж хатинки з надписом «ШИНОК»,місток,скриня,фіра з конем.На задньому фоні сцени(основна куліса)-велика декорація-плакат із зображенням сільських хатинок,церкви,вуликів та вуличок).

Голос з-за куліс: Шановні ,пані та панове. Ведучі третього національного       конкурсу краси «Міс Славянка 2012» -……..(ініціали ведучих вечора)

(на авансцені з'являються ведучі)

В1:Доброго вечора,неперевершені пані та мужні панове. Ми раді вітати вас на            

    3-му національному конкурсі краси «Міс Славянка 2012».

В2: Це конкурс, який допомагає розкрити усю чарівність слав’ янської    грації,показує  талант і розум українських дівчат. А також сприяє розвитку у цих тендітних створіннях прагнення до здобуття нових вершин задля прославлення нашої держави.

В1: Споконвіку «Козацькому роду не було переводу». А я дозволю собі перефразувати по-новому це давнє прислівя: «Слав я нській вроді немає рівних.Й годі!»

В2: І з оголошення цього девізу ми просимо вважати наше свято краис «міс Слав’янка 2012» відкритим.Отож,до вашої уваги наші конкурсантки та їх перший вихід в українських  національних костюмах.

(відкриваються куліси.конкурсантки знаходяться на сцені.Кожна займається власною справою.Одна вдає пряжу на веретені,іще одна тягне воду з криниці,інші: вишивають рушник,плетуть віночки,складають міхи у віз й тд.Чується українська народна пісня «Ой,гиля»,що виконується акапельно до початку 2го куплета.Потім,вона змінюється мелодією виконавиці Каті Чилі: «ПІВНІ».Ведучі по черзі починають представляти учасниць.Кожна дівчина одягнута  в національний костюм свого регіону,залишає власну справу на сцені й виходить на авансцену.Після того як про неї розповіли, вона повертається на своє місце на сцені).

В1:Учасниця під номером 1……..(замість крапок-анкетні дані конкурсантки).

В2: учасниця номер 2…….(й так по черзі відповідно до кількості конкурсанток).

(після того як усіх учасниць оголошено.Включається фонова весела мелодія з українськими мотивами.На авансцені з’являється ведуча).

В1: Ой,а де ж мій колега? Колего?!(лунає дзвінок мобільного телефону.Ведуча підіймає слухавку).Слухаю. Ой, (імя колеги), це ти? Куди зник?На ужгородській яр марці з конкурсантками?Й що там цікавого?І намисто є? І чобітки? І крученики з маком? І гамбовці? Та не їж…Я вже біжу до вас,чекайте на мене!

                                        «УЖГОРОДСЬКА ЯРМАРКА»

(Ведучий з-за куліс говорить текст автора)

В2: Виткнуло заспаний писок сонце,виглянуло на світ, що аж ген-ген до того ліска потягнулись вози з кучами сіна ,соломи.

(на сцені учасниці мовчки пораються біля свого зайняття)

Учасниця1(поправляє міхи біля возу):На ярамарок треба раніше вирушати та так, щоб і встигнути не прогавити з того ярмарку жодної хвилини.

В2:А ось жінка з чоловіком на ярмарку разом й научає всю дорогу.

(на авансцену виходить учасниця2 з хлопцем під руку)

Учасниця 2(вказує рукою на «ШИНОК»):Знаю я твій розум! Ти ж дивись там не напийся та ні з ким не лайся,та на гарних молодичок менше задивляйся.Бо прийду,смикну за чуба,буду ж бо сердита.

Хлопець:ТА мені у тому шинку нічого робити!!!(йде у «ШИНОК»)

В2:А ось на ярмарку до невістки прийшла сердита свекруха.Й стоїть,набридає як осіння муха.

Учасниця3:Ой,невістко,невдале у тебе дитятко,якесь воно вовкувате,німе як телятко.Вже ж йому який рік,а ще не балака.Даєш йому копієчку,воно лиш губи кривить гаком.

Учасниця 4.:Хм,чого ж дивуватися.Хто ж Вам тепер за копієчку скаже,що ви – цяця!

В2:А ось на ярмарку зустрілись дві господині.

Учасниця 4: Ой,кумонько, чи в Ужгороді та з самої столиці ходила панія з парасолькою помежи крамниці.

Учасниця5: І в крамницях куди глянеш сріблом,златом сяє.А їй то й байдуже.вона дьогтю питає.Реготять купці дурнії,а вона тільки сплюне та й до іншої крамниці-багатшої суне.

В2:В найбагатшій крамниці дві куми сиділо й туди вона заходить з парасолькою сміло.

Учасниця6::Добрий день ,вам добрі люди,рада вас вітати Чи не мА у вас принаймні,дьогтю де придбати?..

Учасниця 4:Нема,нема тут дьогтю.Тут не дьоготь .Тут тільки дурні одні продаються.

Учасниця6:То й нівроку ж,добре торгувалось.Що ось дві вас таких гарних на продаж зосталось!

В2: Несе з ярмарку жінка додому печене.Порося,хліб,ковбаси,вареники кручені.

Учасниця7:Порося як підсвинок та ще з яблуками в роті.Несла ,несла та й спіткнулась у самім болоті.Перевернула новий кошик,затряслось печене,до долу покотились вареники кручені.Глянула я на болото,скривилась до лиха.Жалкувала порося ж..Та й зізнаюсь тихо,що свиня таки свинею.Правду кажуть люди: «годуй її,печи її.Все свинею й буде».

В2:А от недалеко біля шинку циганка гадала й щастя ,й здоровя усім людям бажала.

Учасниця8(конкурсантки навколо неї,гадає двом учасницям на руці): Будеш чоловіка мати ,купу грошей біля хати!

Учасниці(всі разом в один голос):НЕВЖЕ?!!!

(звучить циганська пісня,учасниці збираються хороводом навколо конкурсантки 8,яка співає пісню (куплет та приспів),й хороводом всі йдуть за куліси.)

(куліси закриваються, дівчата готуються до участі виходу у купальниках)

    На авансцені сидить ведучий на гарбузі і їсть крученик з маком.До нього підходить ведуча,взута у сапянці та одягнута в намисто)

В1: Я собі таке чудове намисто придбала і чобітки.Зізнаюсь, це не ярмарок, а справжній рай для модниць, а місто…Місто,що наші конкурсантки як та квітка,що ромашкою зоветься. І годують тут смачно.

В2:Правда,що є, то є.

В1:Зачекай, а на чому ти сидиш?..Ти чого на гарбуза вмостився? ОТ сором,мабуть ,женихався до котроїсь з наших красунь, а вона тобі замість рушника вишитого гарбуза подарувала,аби знову не зявився у її покоях.

В2:НЕ женихався я ні до кого зовсім.Йшов собі повз гримерну наших конкурсанток. Бач,а у однієї з них такий рушник симпатичний у руках. Я подумав й вирішив,що от якби цей рушничок та мені на комірець накинути, то такий би стильний ансамбль з цим піджаком вийшов. Кажу їй : «Золотце, а подаруй-но мені ось цей шарфик».А вона підізвала своїх колежанок з конкурсу й усі разом мені викотили цього гарбуза. Й до чого тут женихання якесь?..

В1: Й справді,хто ж вишитий рушник, символ невмирущої нації українського народу, шарфиком називає.Молодці наші учасниці. Дотепні на вдічу,гострі на розум. Справжні слав’ яночки.За українською національною традицією,коли парубок іде сватати дівчину цому виносять рушник,якщо він до вподоби панянці, а коли ні,то викотять йому гарбуза. Ось як тобі.Треба знати традиції своєї нації.

В2:А за традиціями 3го національного конкурсу краси «Міс Слав янка 2012»,коли є глядачі, є ведучі, є окраса вечора в обличчі наших учасниць, тоді неодмінно потрібно оголосити журі й запросити їх членів до праці,а сам:точної оцінки кожної красуні.

В1:Гучними оплесками вітаємо оголошують по черзі членів журі).

В2:…

В1:….

В2:…

В1:…

В2: А зараз черга іншої традиції конкурсу краси «Міс Славянка 2012», а саме :оголошення наших партнерів та медіа підтримки.Отже,сьогодні з нами (об ява спонсорів заходу).

                                      «ВИХІД У КУПАЛЬНИКАХ»

В2: Що ж , з цього моменту починається справжня конкурсна программа для наших красунь і напружена робота для кожного з членів журі,котрі,мабуть, зараз з білою заздрістю споглядають за єдиними людьми у цьому залі, котрі від наступного конкурсу отримають справжню насолоду і задоволення.

В1: ну і хто ж ці люди?

В2:Це наша вельмишановна аудиторія і… Я,ведучий цього вечора( називає себе).

В1: Постривай,а я ?..

В2: А тобі ,моя люба колего ще з місяць  за абонементом до фітнес-клубу ходити, щоб бути у такій хорошій формі як учасниці цього конкурсу краси.

В1:Дякую за критику,але чому ж..Я теж із задоволенням спостерігатиму стрункість фігур наших конкурсанток. А тому,з допомогою гучних овацій ми запрошуємо дівчат на сцену!

(відкриваються куліси. На сцені невеликий плацдарм стоїть , на ньому знаходиться ді-джейський пульт. До пульта ведуть два мостика у вигляді пірса на морському узбережжі. Дівчата виходять з двох куліс назустріч одна одній,спускаються вниз, проходять повз ді-джея, який грає свій з елементами українських національних мотивів,під котрий дефілюють учасниці.Ведучі оголошують по черзі кожну конкурсантку).

                                            «ВИХІД У ХУТРЯНИХ ВИРОБАХ»

В1: Це було неперевершено.Правда?(до глядачів) Ану,хто,на вашу думку,переможе?Учасниця під яким номером?!Голосніше!

В2: я також маю свою фаворитку. Але розкривати цей секрет до фінальної частини конкурсу не буду.

В1:Будь ласка,скажи..

В2:Не намагайся випрохати,бо й так не скажу.

В1: Скажи.

В2:Ні!

В1: Просто цікаво дізнатись про твої смаки. Адже,раніше козака судили за його шаблею, а українського легіня за дівчиною.

В2: Зізнаюсь тільки за певних умов. А це неможливо ,тому ти від мене нічого не дізнаєшся.

В1:І які то умови?

В2:Я зізнаюсь, хто моя фаворитка 3го національного конкурсу краси «Міс Слав’ янка 2012» тільки,якщо на сцені падатиме сніг, співати буде…(ім.я виконавця), а конкурсантки робитимуть своє дефіле у хутряних виробах від..(назва дизайнера чи фірми,що надає хутро).

В1:Та чому неможливо? До вашої уваги  (оголошує артиста), і учасниці 3го національного конкурсу краси «Міс Славянка 2012» у хутряних виробах від…(назва виробника хутра)

(на сцену падає декоративний сніг.Дівчата дефілюють під виступ запрошеного артиста,на голові у кожної учасниці українська хустка).

(після дефіле учасниці заходять за куліси. Артист залишається на сцені. Виконує ще одну пісню.Журі має час для вирішення вердикту.Конкурсантки готуються до останнього виходу у вечірніх сукнях. Після виступу артиста,ведучі виходять на сцену й знову оголошують партнерів заходу та медіа підтримку).

                                      «ВИХІД У ВЕЧІРНІХ СУКНЯХ»

В1: Перерахуй мені,будь ласка, на пальцях однієї руки, якою повинна бути,на твою,думку,переможниця нашого конкурсу?

В2:На пятьох значить?..Малувато,звичайно, але спробую. Вродливою- раз,Ерудованою два.Талановитою-три.У шикарній вечірній сукні-чотири(спів ведуча показує усім станом,що це ніби її описує колега). І це не ти,так що не хизуйся - пять.

В1: звісно ж, не я. Бо це наші учасниці та їх фінальний вихід у вечірніх сукнях від( назва бренду,який надає сукні).

(дівчата виходять на сцену під гру музик на українських народних інструментах. Ведучі по черзі представляють кожну з учасниць)

В1-Врода,талант у поєднанні з вишуканими платтями на наших дівчатах зараз допоможуть проявити не менш важливу якість для справжньої леді- ерудицію.

Отже,Будь ласка, ось вам скриня,у якій зберігаються запитання для кожної з вас.

(ведучий підносить скриню до кожної учасниці по черзі й озвучує запитання,на яке учасниця дає змістовну відповідь.)

                                         «ОГОЛОШЕННЯ ПЕРЕМОЖНИЦІ»

В1:Дякуємо нашим чарівним дівчатам.

В2:Ось і настала та хвилююча мить,яку ми усі чекали. Звичайно переможницею третього національного конкурсу краси «Міс Славянка 2012» стане лише одна конкурсантка,проте не варто засмучуватись, адже усім відомо,що українські дівчата найгарніші у світі.

В1:Перед тим як ми запросимо на сцену генерального продюсера конкурсу (…………………….) та …………… для оголошення результатів.Я озвучу партнерів та медіа підтримку нашого заходу:………………………..

В2:отже,шановні члени журі, любязно просимо вас оголосити результати.

(члени журі підіймаються на сцену,говорять вітальні слова,оголошують титули й нагороджують конкурсанток)

В1:Конкурс краси «Міс Слав’янка 2012» дійшов до свого логічного завершення.Ми вдячні всім за вашу присутність у цьому залі,за ту теплу атмосферу,яку створили ваші оплески.Ми дякуємо учасницям за їхню неймовірну вроду та розум.Ми захоплюємося роботою членів журі.Ми не прощаємось із вами,ми просто кажемо : «ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!»

                                                                                                                            




1. Лабораторная работа- Амплитудная модуляция смещением
2. 24 - Гражданско-правовая ответственность за вред, причиненный жизни и здоровью граждан.html
3. тематизирован многолетний опыт автора по организации обеспечения безопасности деятельности предприятий
4. реферату- Історія розвитку фармаціїРозділ- Медицина Історія розвитку фармації ФАРМАЦІЯ І МЕДИЦИНА СТАРОД
5. Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна демократична соціальна правова держава
6. истощению; неэффективное использование ресурсов нерациональная организация сети образовательных учреж
7. Страшный праздник Новый Год или Новогодняя ночь мертвецов 2
8. . Для выражения отрицания- отрицание может распространяться на всё предложение Он не приходил к нам вчера
9. с точки зрения предмета консультирования попредметная классификация; 2 с точки зрения метода консульти
10. пособие по уходу за ребенком до 15 лет на одного ребенка ~ 282202 рублей 40 от МРОТ если з-п 10000 ~ то 40 от з-п ~ 4000
11. И сейчас важно сохранить любой вид животных которых природа создавала в течение долгих миллионов лет
12. Курсовая работа- Передаточные механизмы в технологических машина
13. Вариант 1 Программа 24
14. эксплуатационной практики ~ закрепить и расширить полученные студентами в академии знания по ремонту и обс
15. КРИВОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КРИВОРІЗЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ МЕТОДИЧНІ
16. звіт за виконані роботи в 2013 році
17. Приведите примеры переводческой транскрипции и транслитерации в английском и русском языках
18. Тpагедія pідного кpаю в дpамі Лесі Укpаїнки Бояpиня
19. Теоретикометодологические подходы к интерпретации моральных феноменов.html
20. 2004 ББК 28.072 я 73 УДК 546 Печатается по решению редакционноиздательского совета Кировской государстве