Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

це загальна назва для цілого набору прийомів і способів створення різних структур нанометрових розмір

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-30

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

Секрети товарів для дому FM 

Нанотехнології - це загальна назва для цілого набору прийомів і способів створення різних структур нанометрових розмірів (від 0,1 до 100 нанометрів, розмір порядку 10-9), який знаходиться на рівні окремих атомів і молекул. Іншими словами, ми можемо

створювати нові матеріали, наприклад, такі як сталь у сто разів твердішу, ніж зазвичай, волокна, які не мнуться і
стійкі до утворення плям (наприклад, після пролитого вина просто струшуємо вино з сорочки), куленепробивні сорочки (куленепробивні футболки) і т.д. Це тільки мінімальний і дуже поверхневий огляд можливостей нанотехнологій.

За допомогою методів нанотехнологій скопіювали властивості листя лотоса, де крапля води практично не має контакту з поверхнею аркуша, через цей ефект мед, масло або інші клейкі речовини не приєднуються. Цей ефект називаємо - ефект лотоса. Звичайна падаюча крапля на поверхні листя залишає бруд, використовуючи ефект лотоса, падаюча крапля забирає з собою всі речовини, залишаючи поверхню чистою. Цей же ефект лотоса компанія FM Group застосовує при виробництві своїх продуктів, тому регулярне використання цих продуктів справляє ефект покриття наночастками речовини митої поверхні. (наприклад регулярне очищення лобового скла автомобіля нашою рідиною буде виробляти так званий ефект невидимого склоочисника – під час дощу вода буде самостійно спливати і видаляти бруд зі скла.

Спосіб утворення покриття:

1. Після першого використання: перекриваються наночастинки

2. Після другого, третього використання іде розташування «розумних» наночастинок

3. Після четвертого, п'ятого, використання: Наночастинки рівномірно розмістилися і приєдналися до поверхні. 

Переваги покриття і догляду за різними поверхнями:

  •  Усунення древніх, агресивних чистячих засобів
  •  Усунення стародавніх інструментів (наприклад, туалетної щітки)
  •  Довше зберігання чистоти та гігієни обробленої поверхні
  •  Очищені поверхні легше доглядати
  •  Антибактеріальні властивості
  •  Легке чищення
  •  Повністю нейтральні до тіла
  •  І багато інших позитивних властивостей завдяки величезному потенціалу нанотехнологій 

Поверхнево-активні речовини (ПАР), сполуки зниження поверхневого натягу на межі розділу фаз. Вони складаються з двох елементів із протилежною спорідненістю до води
(Гідрофільні і гідрофобні компоненти). Поверхнево-активні речовини можуть бути розділені на емульгатори, миючі засоби, з'єднання, які підвищують розчинність речовин, важкорозчинні. Ці поверхнево-активні сполуки в основному відповідають за

видалення бруду, важкорозчинних плям, смуг і т.д. Поверхнево-активні речовини поділяються на іонні (аніонні, катіонні і амфотерні) і неіоногенні. Хімія для будинку характеризується високим вмістом поверхнево-активних речовин (миючих речовин), і містить спеціальні їх комбінації, завдяки яким очищені поверхні залишаються чистими і блискучими на довший період часу. Крім того, препарати з наночасток речовин і далі доглядають та захищають очищені поверхні, надаючи їм антибактеріальні та протигрибкові властивості.

Додатково продукти для дому характеризуються високою якістю ароматизованих композицій, тому, як почистимо ванну нашою хімією розповсюджується приємний аромат (наприклад, вишня, лимон).

При читанні етикетки варто звернути увагу, що продукти FM для дому мають часто в кілька разів вищу концентрацію миючих сполук. Наприклад, рідина для миття посуду в магазині за 25 грн. має близько 4% миючих сполук, трохи хлориду натрію, аромат, решта вода. Тому варто розглянути питання, краще заплатити
близько 65 грн. за хорошу якість продукції чи заплатити 25 грн. за звичайну воду. Крім того, в нашому продукті хімічні сполуки очищення дуже добре змиваються та не залишаються на поверхні . Є думка, що типові рідини для миття потрібно близько 20 разів промити, щоб видалити всі засоби для чищення. Аналогічно, у випадку рідини для полоскання, рідина для полоскання з дуже інтенсивним запахом не є доказом її якості. Виробник дуже часто хоче відвернути нашу увагу від слабких рис своєї продукції.

Наша роль полягає в тому, щоб підвищити обізнаність наших співробітників і клієнтів. Давайте будемо самі використовувати продукти для дому та познайомимося з ними. Це найпростіший спосіб показати нашу продукцію і нашим друзям. Ми повинні мати по два продукти кожного виду в будинку. Тоді, як наш друг прийде до нас додому і йому сподобається, наприклад, рідина для миття камінного скла та духовок, і в нього з’явиться бажання придбати, то ми відразу зможемо йому запропонувати, сказавши, що маємо ще один про запас. Ми заробляємо, а знайомий задоволений, так як відразу має продукт. Цей метод є корисним ще й тоді, коли в нас закінчиться засіб, відразу маємо ще і не йдемо до магазину, а користаємося нашим. В такий спосіб теж маємо зиск. Пам’ятаємо, що купуючи в звичайному магазині – ніколи не заробляємо.

Використовуючи продукцію FM для дому користувачам слід пам'ятати, що концентрати або продукти дуже ефективні. Тому ви завжди повинні використовувати точно так, як зазначено. Якщо налити більше рідини в засіб для миття ламінованої поверхні, ніж вказано на етикетці, така підлога може липнути надалі.

Упаковка FM для дому

Упаковка FM для дому була удостоєна визнання в престижному журналі Packaging, де була єдиним фіналістом. Відзначені за функціональністю (легко пакуються, складаються в шафу), простотою та легкістю використання продуктів, дозатор наконечник може використовуватись багаторазово ( Ціна наступної покупки буде нижчою).

Упаковка FM для будинку виготовляються з HDPE (поліетилен високої щільності) - дякуючи цьому, продукція FM для дому мають високу міцність, стійкість до тріскання, легко утилізуються, з низькими викидами CO2 при виробництві, максимальна герметичність упаковки (переконаність в тому. що отримали продукти завжди відповідного хімічного складу, а при тривалому зберіганні, розчин у пляшці зберігає ті ж властивості).

Інше

Піноутворення - дуже велике, і що більш важливо, утворена піна є дуже стійка (стосується універсальної рідини, рідина для миття посуду, в пральних рідинах піна небажана)

Щільність призначена для забезпечення легкого розподілу даного хімічного вмісту. Те, що даний продукт густий не означає, що він ефективний і добрий! Деякі компанії використовують стереотип  клієнтів щодо густини, додають NaCl (сіль) у продукцію чим збільшують щільність рідини, залишаючи ті самі миючі властивості. Тому, якщо рідини густі, це не означає, що вони хороші!

ОПИСИ ПРОДУКТІВ:

Рідке мило

Ароматне рідке мило оптимально зволожує і пом’якшує шкіру, робить її гладкою як шовк і приємною на дотик. рН нейтральні до шкіри. Містить воду, аніонні поверхнево-активні речовини, зволожуючі і пом'якшувальні речовини, аромат, т. зв. інтенсивний зволожуючий крем, який утримує воду в нашій шкірі, створює мікроплівку на нашій шкірі, що забезпечує їй захист.

Завдяки вигідному дозатору рідке мило являється практичним і більш гігієнічним, аніж традиційне тверде мило. Особливо найкраще використовувати в тих місцях де є багато осіб. Вигідне рішення як для сімї так і для офісів.

Ароматизовані палички - духи для інтер'єрів, відмінно підходять для всіх приміщень, надаючи в приміщенні приємного аромату. Потрібно пам’ятати, що це духи для будинку, так що їх аромат не може бути занадто сильним;

Засіб для виведення плям.

Збагачений активними ферментами рідкий засіб для виведення плям ефективно видаляє навіть самі стійкі плями. Не містить хлору, завдяки чому його можна використовувати як для білих так і для кольорових тканин. Не псує структуру волокон. Рекомендується навіть для дуже делікатних тканин.

Містить <5% амфотерних ПАР.<5% відбілюючі речовини на основі кисню, <5% акрилового сополімеру, ферменти, технологічні добавки;

Спосіб застосування.

Закінчення розприскувача поставити в положення ON. Нанести препарат безпосередньо на пляму, залишити на 10 хвилин, після чого прати вручну або в пральній машині, додаючи мило або порошок для прання.

Ручне прання, а також прання делікатних тканин: влити 100мл. засобу для виведення плям на 10л. води, додати порошок або рідину для прання та приступити до прання.

Прання в машині-автомат : всипати порошок для прання в відділ для порошку в машині, додати 100мл засобу для виведення плям та почати прати. Потрібно дотримуватись порад виробників одягу та перевірити тривалість кольорів перед використанням, найкраще нанести невелику кількість засобу для виведення плям на приховану частину тканини.

Рідина для прання кольорових тканин

Спеціально підібрані складники рідини захищають одяг від втрати кольору, розтягування та зсідання. Підходить для прання дуже темних, чорних тканин . Прекрасно усуває різного типу забруднення. Містить 5-15% аніонних поверхнево-активних речовин, аромат, прання не залежить від жорсткості води, можна застосовувати для прання чорних тканин;

Консистенція рідини чудово розчиняється у воді, ідеально діє навіть при низьких температурах і не залишає осаду на тканинах. Рідину можна використовувати для всіх видів пральних машин, а також для ручного прання. Приємний аромат магнолії та фіалки.

Увага! Засіб зберігайте в недоступному для дітей місці.

Перед пранням варто перевірити на етикетці при якій температурі потрібно прати річ. При сильних забрудненнях перед пранням використовуйте засіб для виведення плям.

Рідина для прання білого

Унікальні складники рідини освіжають білизну і світлі кольори, придають їм неабияку свіжість і блиск. Досконало усувають різні забруднення. Завдяки рідкій консистенції швидко розчиняються у воді, прекрасно виполіскуються і не залишають слідів на тканинах. Рідина діє при всіх температурах незалежно від рівня твердості води для прання. Рекомендовано для делікатних тканин. З ніжним ароматом дикої орхідеї. Містить 5-15% аніонні поверхнево-активні речовини, <5% неіоногенні поверхнево-активні речовини, оптичний відбілювач, аромат;

Увага! Засіб зберігайте в недоступному для дітей місці.

 

Ополіскувач

Містить 15-30% катіонні поверхнево-активні речовини, аромат.

Концентрована рідина для ополіскування тканин, прекрасно пом’якшує тканину . Встановлює рівновагу іонів і попереджує електризацію одягу Надовго залишає на одязі приємний аромат.

Увага! Засіб зберігайте в недоступному для дітей місці.

- Препарат для легкого прасування - полегшує проведення праски по тканині, захищає волокна тканини від пошкоджень при підвищеній температурі;

Рідина для миття скла.

Засіб із вмістом спирту, швидко та ефективно видаляє жир та бруд (включає сліди від рук), придає кришталевий блиск. Утворює плівку на поверхні скла, яка попереджує повторне осідання бруду. Залишає приємний аромат Містить <5% аніонних поверхнево-активних речовин, аромат.

Увага! При застосуванні рідини на поверхні, іншій аніж скло

( світильники), протестувати на невидимому місці.

Спосіб використання!

Закінчення розприскувача вставити в положення ON. Нанести невелику кількість рідини на забруднену поверхню, витерти поверхню до ідеального блиску. Перед миттям вікон варто вимити вікна універсальною рідиною, а потім мити рідиною для очищення скла;

Рідина для миття сильно забруднених поверхонь.

Професійний засіб для миття сильно забруднених поверхонь :твердих, незахищених, водовідпірних та з водовідпірним покриттям (ламінат, лінолеум, кахель, керамічні плитки). Ідеально видаляє органічні забруднення (масла), а також синтетичні мастила в домашньому господарстві, гаражах, майстернях, теплицях і т.д. Успішно можна застосовувати для чищення робочого одягу і приборної панелі в автомобілі, чищення двигунів, миття скла в духовках і камінах, огорож, терас і балконів, для миття бульварної плитки, а також фасадів будинків. Містить <5% неіоногенних та амфотерних поверхнево-активних речовин, розчинні в воді, розчинники, містять хелатуючі речовини, аромат, пом'якшувальний засіб; малотоксичні, на відміну від інших препаратів цього типу аромат є приємний;

Спосіб застосування

Забруднену поверхню змити розчином препарату (10 ml на 2л води 1:200). При сильних забрудненнях препарат не розчиняти, нанести на поверхню змити водою і залишити, щоб висохло. Увага! Негативно впливає на дихальні шляхи. Застосовувати разом з розприскувачем.

Універсальний миючий засіб

Оригінальний запах квітів граната. Універсальний засіб призначений для миття та прибирання любого виду поверхонь – кухонних дощок, підлоги, стін, кахлю, сантехніки і т.д. Швидко та ефективно усуває любого типу забруднення, не залишаючи розводів, а його старанно підібрана ароматна композиція дозволяє утримати приємний аромат на тривалий час. 5-15% аніонних поверхнево-активних речовин, парфуми;

Увага! Засіб зберігайте в недоступному для дітей місці.

Засіб для миття ламінованих поверхонь.

Концентрат на основі спирту для миття ламінованих панелей. Дуже швидко віддаляє масляні забруднення, а також щоденний бруд та порох. Не залишає розводів, не впливає на якість натуральних поверхонь. Рекомендовано для миття та догляду підлоги та стін із ламінованих покриттів, обклеєних меблів, а також лакового дерева. не впливає на зміни  властивостей поверхонь, які чистимо 

Увага! Завжди розбавляйте концентрати відповідно до рекомендацій виробника. Слідкуйте за тим, щоб не було передозування – вказана порція оптимально підібрана і не варто її перевищувати.

Спосіб використання.

Забруднену поверхню змити розведеним плином у відповідності 10 мл плину на 1 л води, як для ручного так і для автоматичного . Препарат не вимагає змивання чистою водою.

Засіб для чищення килимів та шпалер.

Інгредієнти, які містяться в засобі утворюють активну піну, яка проникає глибоко в волокна, ефективно виводить забруднення. В складники входить антиелектростатик, завдяки якому волокна не електризуються і як наслідок повільніше проходить поглинання нового пороху та бруду. Використовується для ручного прання.

Містить 5-15% аніонних поверхнево-активні речовини, <5% неіоногенні поверхнево-активні речовини, <5% амфотерних поверхнево-активні речовини, аромат;

Увага! Перед нанесенням протестувати на невидимій частині

тканини. Не допускайте промокання коврів.

Спосіб застосування:

Пропилососити диван. Розвести 2 ложки засобу на 1 л води.

Спінити розчин. За допомогою щітки або губки нанести піну на поверхню і почистити. Як висохне - пропилососити.

Для миття вогнетривкого скла, камінів, духовок.

Засіб прекрасно усуває нагар, жирні плями, а також сажу, які утворюються в печах, камінах,на решітках в грилях, а також на побутових приладах (плитах, каструлях та ін.). Особливо рекомендовано для миття скла в камінах та духовках. Не драпає поверхню та не залишає розводів. Містить <5% аніонних поверхнево-активних речовин, активні речовини, гідроксид натрію;

Увага! Використовуйте гумові рукавиці.

Невелику кількість плину нанести на забруднену поверхню. Залишити на декілька хвилин. Губкою або салфеткою зібрати бруд. Ополоснути чистою водою та витерти на сухо. У випадку сильних забруднень почистити поверхню щіточкою. Бажано перевірити вплив засобу, наносячи на невидиму поверхню. Не поєднувати з іншими хімічними засобами.

Паста для металу.

Концентрована паста ідеально усуває забруднення і відновлює блиск предметам, які виготовлені із срібла, золота, міді, алюмінію, латуні, нержавіючої сталі, хрому та нікелю. Забезпечує металевим поверхням відповідний догляд, а інгібітори корозії, які знаходяться в пасті, затримують процес пошкодження металу і гарантує йому довгий захист. Завдяки своїм властивостям паста широко застосовується вдома (біжутерія, столові прибори, годинники, арматура, батареї і сплави з нержавіючої сталі, музикальні інструменти) в саду(огорожа, металеві лампи і садові меблі), а також в гаражі (металеві предмети в машинах, велосипедах, мотоциклах). Паста призначена для ручного чищення. Не містить агресивних кислот, тому являється безпечною для предметів і для шкіри.

Увага! Не застосовувати до поверхонь покритих металом (наприклад: позолочених, посріблених, нікельованих, хромованих) та покритих фарбою.

Спосіб застосування:

Делікатно усунути з поверхні бруд, який під час чищення може пошкодити поверхню. Нанести пасту на вологу губку та круговими рухами рівномірно потерти поверхню. Після очищення помити чистою водою та висушити.

Засіб для чистки екранів.

Засіб для чистки екранів рекомендується для чищення скляних поверхонь, для поверхонь з рідкими кристалами, пластикових. Ефективно знімає бруд, порох, плями від рук та жирні плями з комп’ютерних моніторів, екранів телевізорів, плазмових LCD, проекторів, мобільних телефонів, комп’ютерної клавіатури. Не залишає розводів. Завдяки електростатистичному покриттю попереджує осідання пороху. Містить <5% неіоногенних поверхнево-активних речовин, аромат. Не містить спирту.

Спосіб застосування.

Невелику кількість препарату нанести на поверхню, після чого витерти насухо. У разі використання засобу не за призначенням - виробник відповідальності не несе. Застосовувати разом з пульверизатором.

Увага! Перед чисткою, техніку вимкнути з мережі. Ніколи не розпилюйте засіб безпосередньо на електроприлади, Наносіть засіб спочатку на салфетку. Використовуйте салфетки з мікроволокном, вони делікатні і не залишають ворсинок на поверхні. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Віск для догляду за шкіряними поверхнями.

Захисний віск виготовлений на основі бджолиного воску з добавленням масел. Використовується для догляду за виробами виготовленими з гладкої, натуральної та штучної шкіри. Інтенсивно живить шкіру, робить її більш мякою та еластичною. Повертає шорстким поверхням натуральний колір та блиск, а також попереджує тріщини та надмірне висихання. Рекомендований для догляду за шкіряними меблями, салонами автомобілів, а також шкіряною галантереєю(сумки, папки, чемодани, портфелі, ремені, рукавички), шкіряним одягом (куртки, штани), взуттям та пристосування для верхової їзди.

Увага! Віск не можна використовувати до замші і нубуку.

Тонку плівку воску рівномірно нанести на поверхню за допомогою салфетки. Залишити до висихання, а пізніше делікатно виполірувати.

- Препарат для догляду за меблями - очищає і доглядає, захищає від пилу і бруду;

Засіб для чищення кухонних поверхонь.

Універсальний, з низьким рівнем утворення піни, для догляду за кухонними поверхнями. Чудово ліквідує щоденні забруднення. Ідеальний для миття та обезжирювання кухонних тумб, електроплит, підвіконників, паралельно підходить для настінної керамічної плитки та плитки для підлоги. Не залишає розводів. Засіб підходить для емальованих, керамічних, стальних, ламінованих та кам’яних поверхонь.

Спосіб застосування:

Розпилити препарат на забруднену поверхню, протерти або пошурувати, ополоснути водою та витерти на сухо. У випадку сильних забруднень залишити препарат на кілька хвилин, а після того протерти і ополоснути помиту поверхню. В разі потреби повторити. Уразі сильних забруднень використовуйте знежирювач FM.

Рідина для миття посуду

Рідина для миття посуду швидко та ефективно усуває жир, а також інші забруднення, робить посуд чистим і блискучим. Завдяки дуже високій концентрації рідини достатньо однієї капельки, щоб брудний посуд став чистим. З добавкою гліцерину для зволоження рук. Нейтральний рН для шкіри. 5-15% аніонні поверхнево-активні речовини, <5% неіоногенні поверхнево-активні речовини, гліцерин, аромат;

Увага! Не забувайте добре ополіскувати вимитий посуд. Засіб зберігайте в недоступному для дітей місці.

Спосіб використання.

Розводити у співвідношенні 1ложка рідини на 5л води. Помитий посуд добре ополоснути водою та залишити до висихання.

Засіб для видалення накипу.

Професійне кисле середовище сильної дії. Ідеально видаляє вапняний накип навіть в самих важкодоступних місцях( наприклад:з нагріваючих елементів). Рекомендується для чищення чайників, кип’ятильників, прасок, кавоварок, посудомийних машин та іншої техніки. Засіб не містить нафтохімічної сировини, синтетичних ароматизованих засобів, а також генетично модифікованих матеріалів. Без запаху.

Регулярне усунення вапняного накипу в побутових електроприладах дозволяє продовжити їх використання, а також збільшує швидкість нагрівання, зменшує використання електроенергії. Очищення варто проводити в середньому один раз в 3-6 місяців. .> 30% органічних кислот

Увага! Не використовуйте засіб від вапняного накипу для поверхонь чутливих до дії органічної кислоти.

Спосіб використання.

Приготувати розчин 100мл на 1л води. Виконати видалення накипу згідно інструкції очищаючого посуду. У випадку відсутності інструкції потрібно влити розчин і збовтати посуд з розчином. У разі потреби процедуру повторити. Після цього добре ополоснути питною чистою водою. Після усунення накипу прокип’ятити посуд та злити воду.

Знежирювач.

Інтенсивно діючий обезжирював, повністю видаляє жирний наліт із кухонних поверхонь, раковин,фритюрниць,вентиляційних витяжок, пічок, сіток, кухонних плит, кахля та інших кухонних устаткувань. Без особливих зусиль видаляє самі стійкі, пригорівші та застарілі плями, а також масляний липкий бруд. Не подряпує поверхню і не залишає розводів. Регулярне використання засобу значно полегшує зберігання чистоти та гігієни на вашій кухні. Залишає на чистячих поверхнях чаруючий аромат свіжих квітів мандарину.

Спосіб використання.

Закінчення розприскувача поставити в положення ON. нанести засіб на забруднену поверхню, залишити на декілька хвилин. Чистити за допомогою вологої губки, ополоснути або протерти на мокро, потім витерти на сухо. У випадку сильних забруднень повторити. Перед використанням-протестувати.

Засіб для чищення виробів із нержавіючої сталі

Засіб призначений для чищення виробів із нержавіючої сталі. Силікон, який в ньому знаходиться, ефективно ліквідує різного роду забруднення( наприклад сліди рук, сліди жиру), залишаючи чисту поверхню добре зволоженою, блискучою та захищеною від подальшого утворення плям. Рекомендується для чищення елементів зі сталі, холодильників,мікрохвильових пічок, бічних панелей опалення, а також духовок. Можна використовувати для чищення зовнішніх поверхонь каструль та стальних декоративних елементів.

Спосіб застосування.

Нанести препарат на суху поверхню або на салфетку, після цього делікатно полірувати до блиску. Щоб не пошкодити поверхню, перед чищенням, усуньте забруднення.

Молочко для чищення кухонних та сантехнічних поверхонь.

Ніжне молочко для чищення кухонних побутових приборів, сантехнічного устаткування, нікелевих поверхонь помагає усунути навіть дуже сильний бруд. Дякуючи своїй рецептурі забезпечує досконалий догляд неповторний блиск. Свіжий лимонний аромат. Містить 5-15% аніонних поверхнево-активні речовини, <5% неіоногенні поверхнево-активні речовини, аромат;

Спосіб використання.

Невелику кількість молочка нанести на забруднену поверхню, протерти вологою ганчіркою і промити водою.

Гранули для пробивки труб.

Засіб в гранулах для самостійної очистки трубі сифонів. Містить компоненти, які розчиняють жир та кухонні відходи. Ефективно усуває корок і супроводжуючі неприємні запахи. При регулярному використанні дозволяє зберегти попередню чистоту та проточність зливу. Нейтралізує жири. Містить активні речовини: гідроксид натрію

Увага! Використовуйте гумові рукавиці. Не застосовувати до алюмінію.

Спосіб використання.

До сифону зливу, ванни чи унітазу всипати 2ст. ложки препарату. Влити 0,5 л теплої води та залишити на 10 хв. Ополоснути великою кількістю води. У разі потреби повторити. Не потрібно одноразово насипати велику кількість препарату.

Гель для видалення вапняного каменю та іржі.

Унікальна рецептура гелю полегшує швидке та ефективне усунення слідів каменю, мила, плям іржі . Завдяки засобу повертається колишній блиск всього санітарного устаткування. Шар засобу покриває очищену поверхню і дозволяє компонентам активно діяти на поверхні. Не пошкоджує миючу поверхню, з ніжним ароматом апельсину. Містить сульфаминову кислоту, <5% фосфорної кислоти, <5% неіоногенні поверхнево-активні речовини, аромат. Застосовувати для очищення поверхонь ванних кімнат, старих осадів, і т.д., а потім мити рідиною для очищення ванних кімнат.

Увага! Після чищення поверхонь, не забудьте їх промити чистою водою. При експлуатації використовуйте рукавички.

Спосіб застосування:

Закінчення розприскувача поставити в положення ON, нанести засіб на забруднену поверхню, залишити на декілька хвилин. Промити чистою водою та витерти на сухо. Не застосовувати до мармуру, каменя з порами.

Засіб для чистки швів між плиткою.

Засіб ідеально та швидко усуває забруднення зі швів на кахлі, а також із швів між плиткою на підлозі (кахель, теракот, мармур, мозаїка). Утворює самоочищуючий шар із наночастин, який активно відштовхує забруднення, стійко і міцно захищає фугу від розмивання водою. Засіб не вимиває і не знебарвлює фугу (можна чистити як білі так і кольорові шви). Освіжає колір швів. Приємний лимонний аромат.

Увага! У випадку невпевненості нанесіть невелику кількість засобу на невидиму поверхню та протестуйте.

Спосіб використання.

Закінчення розприскувача вставити в положення ON. На забруднену поверхню нанести засіб та залишити на декілька хвилин. Почистити щіткою, ополоснути або протерти на мокро та витерти на сухо. Під час чищення періодично промивати щітку чистою водою. У випадку сильних забруднень – повторити.

Засіб для чищення туалетів.

Густа рідина призначена для миття різного виду санітарного устаткування. Ефективно видаляє вапняні відкладення, іржу, жирні

плями, а також інші забруднення. Повертає блиск очищеним поверхням, легко змивається, не дряпає поверхні, залишає свіжий аромат. Містить <5% аніонних поверхнево-активні речовини, <5% фосфорної кислоти, аромат;

Увага! У випадку невпевненості до застосування, нанести невелику кількість на внутрішню невидиму поверхню та перевірити на пошкодження. Використовуйте гумові рукавиці.

Спосіб застосування.

На забруднену поверхню нанести гель та помити за допомогою щітки. У випадку сильних забруднень гель залишити на декілька хвилин, змити поверхню та злити водою. Не застосовувати для емальованих поверхонь. У випадку невпевненості до застосування, нанести невелику кількість на внутрішню невидиму поверхню та перевірити на пошкодження

Рідина для миття ванної кімнати

Унікальна багатофункціональна рідина для чищення ванни. Без зусиль усуває бруд та плями на ванній сантехніці, емалі, душових кабін, а також на пластмасових поверхнях, не драпаючи їх. Його активні компоненти прекрасно усунуть залишки мила, жирних плям і інші забруднення, а унікальні компоненти придадуть сантехніці унікальний блиск. Тривалий свіжий аромат лимона. Містить <5% неіоногенних поверхнево-активних речовин.

Увага! Зберігати в недоступному для дітей місці.

Спосіб використання.

Закінчення розприскувача поставити в положення ON. нанести засіб на забруднену поверхню, залишити на декілька хвилин, після чого ополоснути або протерти на мокро і витерти на сухо.

Рідина для миття душових кабін.

Завдяки активним компонентам, які знаходяться в рідині, засіб швидко і ефективно видаляє забруднення . Рідина утворює захисний шар, який запобігає повторному утворенню бруду. Можна використовувати для умивальників, душових кабін, емальованих та інших поверхонь. Містить <5% неіоногенних поверхнево-активних речовин, аромат;

Спосіб застосування.

Закінчення розприскувача поставити в положення ON. Нанести вміст на забруднену поверхню, залишити на декілька хвилин, потім злити водою і витерти на сухо. Застосовувати разом з розприскувачем.

- Засіб для чищення алюмінієвих дисків - безпечний для фарби, відновлює блиск;

- Засіб для чищення салону автомобіля - уповільнює процес старіння пластику, запобігає осіданню пилу, ніжно полірує;

- Антипара - рекомендується для поверхонь, сприйнятливих до запотівання, миє і залишає захисне покриття, яке запобігає осіданню парів і пилу. Містить <5% неіоногенні поверхнево-активні речовини, пропан-бутан, ізобутан, бензиловий спирт, аромат.




1. Уголовная ответственность за терроризм
2. темах дистанційного зондування 05
3. а или ВВП величина которого скорректирована с учетом изменения уровня цен инфляция дефляция
4. Теллера- Оценить в квазиклассическом приближении проницаемость барьера Определить в квазиклассиче1
5. лассэа; тремой над одной из них или же над e в конце слова Толкиен указывал глупым америкосам что эти буквы
6. Тема 9. Технология формирования иноязычныхграмматических навыков При чтении настоящего материала обрати
7. Екстремалізм як соціокультурній феномен
8. Повреждения грудной клетки
9. Мемлекеттік ~ызмет ж~не бас~ару 1.
10. Предания связывают их возникновение с именами мифических героев Пелопса и Геракла
11. Пожарная сигнализация
12. Дослідження технології параметричного моделювання тривимірних обєктів Autodesk Inventor
13. Сущность акций и их отличие от облигаций
14. Вступление Почему я выбрал эту тему Я сам много раз задавал себе этот вопрос
15. 29 декабря 2008 г
16. тема и функции Анатомофизиологическое особенности респираторной системы новорожденных предрасполагаю
17. Техногенное загрязнение биосферы является неизбежным следствием развития общественного производства и
18. темам біологічним технічним соціальним військовим тощо
19. Порядок расчета и отражения в учете обязательных резервов
20. 08 від 1012 1971 р зі змінами та доповненнями регулює більшість аспектів у трудовому житті українського суспіль