Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

ому столітті столітті великих відкриттів та надзвичайних можливостей

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-30

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 19.5.2024

Доброго дня, шановна компанія Microsoft!

Мене звуть Луценко Олена Андріївна. Мені 13 років. Я навчаюсь у загальноосвітній школі села Шандриголове. Мій номер телефону +380508494728.

Я пишаюся тим, що живу в 21-ому столітті, столітті великих відкриттів та надзвичайних можливостей. У наш час комп’ютери, планшети, телефони, т.д., є незамінною частиною людського життя. Завдяки їм ми можемо спілкуватись без кордонів, легко та швидко, безмірно користуватись мережами Інтернет, знаходити нових друзів і використовувати ці прилади для роботи та навчання. Прогрес не стоїть на місці, і тому вчені з усього світу кожен день вигадують та створюють щось нове для того, щоб зробити наше життя різноманітнішим, цікавим і цим підтверджують вислів « в світі нема нічого неможливого». За допомогою новітніх технологій, розвиток освіти та науки в нашій країні почав зростати і став на рівні з іншими країнами. Якість навчання зумовлена можливостями наших учнів, користуватись електронними приладами, які дають змогу швидко знаходити потрібне і тим самим дізнаватись більше. Учням цікавіше й легше вчитись граючи в ігри. В них розвивається логіка, швидке мислення і вони вчаться на помилках. Діти стають більш зацікавленими в навчанні. Користуючись планшетом, вони самі знаходять інформацію і опрацьовують її. Планшети компактні і їх легко носити з собою. З допомогою них та спеціальних програм, користувач може вивчати мови, читати твори відомих письменників та багато іншого. Хочеться відмітити, що вони не дуже дорогі, тому більшість студентів купують їх і отримують задоволення від навчання. Планшети, з раннього віку дитини, навчають її мислити, вона стає розумною і розвиненою, а так як кожного дня створюють нове, то дитина у майбутньому зможе з легкістю опанувати будь-який вид електроприладу.

Зараз все більше шкіл, у різних країнах, переходять на нові технології, а саме дистанційну освіту, вони закуповують планшети, як для учнів, так і для вчителів. Я вважаю, це правильно й зручно. Адже ми щодня носимо у портфелях по 10 книжок, 10 зошитів і потім дуже болять спини, а один планшет містить інформацію з різних предметів і в детальних подробицях, розповідаючи значно більше ніж книга і не зважаючи на це він легкий. Також планшети своїми можливостями зберігають нашу планету. Бо ви тільки поміркуйте, скільки дерев треба зрубати, щоб виготовити хоча б 1000 зошитів і 1000книжок? Я сподіваюсь, незабаром в усіх школах планети будуть введені сучасні освітні ідеї і планшети будуть у кожного. Адже йти в ногу з часом та свіжими пропозиціями – означає набувати нових знань, підкорювати нові вершини і доводити свої здібності. Бо це і є запорукою щасливого і цікавого життя, яке приносить людям радість і задоволення.

На кінець хочеться побажати вам нових відкриттів і невичерпного творчого натхнення. Адже те, що ви робите, дійсно корисне й потрібне людству. Було приємно поспілкуватись. До нових зустрічей!




1. КАК НАПИСАТЬ КУРСОВУЮ РАБОТУ Учебное пособие для студентов-филологов
2. Статья- Философия эпохи Возрождения
3. Логическое проектирование
4. реферату- Біографія Артура Конан ДойлаРозділ- Література світова Біографія Артура Конан Дойла Артур Ігна
5. Экономика промышленного предприятия
6. а собака b кошка c кролик d тигр
7. Эниология как паранаука (Доклад)
8. Тема 6 - Ответственность в международном праве
9. Тема 7 Смутное время
10. Сословно-представительная монархия в Западной Европе- общие черты и особенности
11. Прогулки как метод развития двигательной активности дошкольников
12. Роль фундаментальных исследований в области создания объектов интеллектуальной собственност
13. 850412
14. Лишь к концу гестации начинают появляться в костном мозге конечностей жировые клетки
15. во полных лет Адрес по прописке
16. двигательного аппарата Титульный лист МЗ РБ БГМУ Кафедра травматологии и ортопедии зав
17. БиолазОберон предназначено для неинвазиниявного комплексного биорезонансного обследования и оздоровле
18. тема устойчивых потребностей интересов склонностей убеждений идеалов мировоззрения и т
19.  Загальна теорія поглинання світла молекулами
20. Закон прямолинейного распросранения света- В оптически однородной среде свет распространяется прямолине