Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

МЗС України доведено послу інформації щодо плану офіційних представників цієї країни прибути в Україну

Работа добавлена на сайт samzan.net:


PAGE   \* MERGEFORMAT 5

Вжитий захід

Досягнуті результати

Ініційовано доведення МЗС України занепокоєння офіційним особам іноземних держав стосовно їх діяльності, що має ознаки втручання у внутрішні справи України

МЗС України доведено послу ______ занепокоєння щодо надання підтримки активістам ______ .

МЗС України доведено послу ______ інформації щодо плану офіційних представників цієї країни прибути в Україну та виступити з підтримкою опозиційних сил _____ .

Здійснюються заходи спрямовані на встановлення громадян іноземних країн, які мають намір в’їхати на територію України для участі у протестних акціях та інших осіб, причетних до терористичних та релігійних екстремістських організацій

Видворено за межі України громадянина ______ (країна) П.І.Б., причетного до діяльності міжнародної терористичної організації _______ .

Заборонено в’їзд на територію України громадянину ______ (країна) П.І.Б., причетному до діяльності міжнародної терористичної організації _______ .

Заборонено виїзд з території України 2 громадянам ______ (країна) П.І.Б., які мали наміри взяти участь у ______ .

Здійснюються контррозвідувальні заходи стосовно представників нерезидентів

Здійснюється моніторинг дій громадянина ______ П.І.Б., зокрема його участі в протестних акціях та передача даних про перебіг подій в Україні до ______ (країни).

Задокументовано факт вчинення протиправних дій ______________________________________ .

01.01.2014 року МВС України розпочато кримінальне провадження № _____________ за ч. ___ ст. ___ КК України стосовно громадянина П.І.Б., який _______ .

02.01.2014 матеріали досудового розслідування передано до _______ ГУ МВС у м. Києві.

10.01.2014 року оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. __, ст. ___ КК України громадянину П.І.Б, який _______ (кримінальне провадження № _____________ від _____ ).

20.01.2014 року рішенням № ____ ________ суду П.І.Б. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. ___ ст. ___ КК України та призначено покарання ________ (кримінальне провадження № _____________ від _____ ).

Задокументовано факт зловживання службовими особами _______ службовим становищем та причетність їх до легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом на суму ____ млрд. грн.

01.01.2014 року МВС України розпочато кримінальне провадження № _____________ за ч. ___ ст. ___ КК України стосовно посадової особи _______ П.І.Б.

02.01.2014 матеріали досудового розслідування передано до _______РУ ГУ МВС у м. Києві.

10.01.2014 року оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. __, ст. ___ КК України посадовій  особі _______ П.І.Б (кримінальне провадження № _____________ від _____ ).

20.01.2014 року рішенням № ____ ________ суду П.І.Б. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. ___ ст. ___ КК України та призначено покарання ________ (кримінальне провадження № _____________ від _____ ).

У рамках розпочатого СБ України кримінального провадження № _____________ від _____ за ч. __, ст. ___ КК України (за фактом _________ ) здійснюються заходи, спрямовані на виявлення ініціаторів вчинення злочину

Ідентифіковано ___ осіб, які брали участь у масових заворушеннях і захопленнях адмінбудівель органів державної влади.

Встановлено ___ осіб, які можуть виступити свідками по вказаній справі.

Встановлено ___ осіб, які готові надати свідчення _______________________________.

Задокументовано порушення службовою особою ___________ П.І.Б. обмежень, встановлених п. __ ч. __ ст. ___ Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції”.

01.01.2014 року СБ України складено протокол про адміністративне правопорушення № ____ за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого ст. ___ КУпАП України стосовно службової особи _______ П.І.Б.

20.01.2014 року рішенням № ____ ________ суду службову особу _______ П.І.Б. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-7 КУпАП України та призначено покарання у вигляді ________ (протокол про адміністративне правопорушення № ____ від _____ ).

Поінформовано Мінекономрозвитку України про порушення у сфері зовнішньоекономічної діяльності суб’єктом господарювання ___________ .

Наказом Мінекономрозвитку України від ____ № _____ відповідно до ст. 37 Закону України “Про порядок розрахунків в іноземній валюті” застосовано спеціальні санкції до суб’єкта господарювання ___________ у вигляді зупинення зовнішньо-економічної діяльності.

Поінформовано Міністерство доходів і зборів України (Державну фінансову інспекцію України) щодо порушень у фінансово-господарській діяльності суб’єкта господарювання ___________ , а саме ________ .

Міністерством доходів і зборів України Державною фінансовою інспекцією України проведена перевірка суб’єкта господарювання ___________ за результатами якої нараховано штрафних санкцій у сумі ____ , з них перераховано до бюджету коштів у сумі ____ .

Поінформовано Державну екологічну інспекцію України (Державну архітектурно-будівельну інспекцію, Державну службу гірничого нагляду та промислової безпеки України інший контролюючий центральний орган виконавчої влади) щодо порушень екологічного законодавства в діяльності суб’єкта господарювання ___________ , а саме ________ .

Державною екологічною інспекцію України (іншим контролюючим центральним органом виконавчої влади) проведена перевірка суб’єкта господарювання ___________ за результатами якої видано припис на усунення порушень від ______ № ______, нараховано штрафних санкцій за порушення екологічного законодавства у сумі ____ , притягнуто до адміністративної відповідальності службову особу ______ П.І.Б у вигляді штрафу у сумі ____ , інші заходи (призупинення ліцензії, дозволу, припинення будівництва тощо).

Вжитий захід

Досягнуті результати

Забезпечено захист охороняємих осіб

Попереджено 3 спроби вчинення ________ провокаційних та протиправних дій стосовно охороняємих осіб в місцях їх тимчасового перебування.

Здійснено заходів заходи з дискредитації та компрометації ________

Організовано проведення:

прес-конференції ________ (де, коли, за участі кого, тематика);

виступів на телебаченні _________ (де, коли, за участі кого, тематика);

інтерв’ю у ЗМІ _________ (у якому виданні, коли, за участі кого, тематика);

акцій (де, коли, за участі кого, вимоги).

Проведено інформаційних акцій з метою дискредитації дій ________

Підготовлено та поширено в медіа просторі (із зазначенням охоплення аудиторії ___ осіб в друкованих ЗМІ, Інтернет-ресурсах):

__ журналістських матеріалів;

__ публікацій із дискредитуючим змістом;

__ відеоматеріалів.

у т.ч. (по кожній з тематик):

щодо лідерів політичних сил і громадських організацій,

щодо негативних аспектів поточної ситуації,

щодо негативних економічних наслідків вступу в ЄС, проведення контракцій,

інших актуальних тематик

Залучено __ контрольованих представників блогосфери з метою формування вигідної громадської думки серед користувачів т.зв. “блог-платформ” та соціальних мереж (всього __ тис. користувачів)

Забезпечується наповнення контентом сайту _____. Висвітлюється інформація щодо ________ .

Створено __ інформаційних ресурсів, __ груп в соціальній мережі “ВКонтакте” (назви, охоплення аудиторії) тощо.

Забезпечено співпрацю з органами державної влади та місцевого самоврядування з метою планування та реалізації заходів блокування протестної активності

За результатами проведеної зустрічі з _________ (центральний орган виконавчої влади, установа, суб’єкт господарювання) щодо _________ (мета зустрічі) прийнято рішення _______, досягнуто домовленостей _______, проведено захід _______ тощо та досягнуто результат __________.

Приклад За результатами проведеної зустрічі з службовими особами Державної служби України з надзвичайних ситуації щодо питань розміщення реклами не допущено використання рекламних площ для поширення закликів деструктивного змісту

Забезпечено координацію з _________ (центральний орган виконавчої влади, установа, суб’єкт господарювання) та досягнуто результат __________.

Забезпечено співпрацю з представниками релігійного середовища, громадських об’єднань, студентськими та молодіжними угрупуваннями

Відпрацьовано завдання __ з метою _______.

Контрольовану особу просунуто на посаду _______, що дозволило ______.

Вжито заходи для ________ шляхом проведення ________, унаслідок чого ________ .

Попереджено спроби представників ________ здійснити ________ .

Забезпечено проведення заходу _______ (ким, де, коли, кількість осіб, гасла) що дозволило ________ (досягнуті результати).

Заходи з дестабілізації діяльності ________

Створено конфліктну ситуацію між ________, в результаті якої між представниками вказаних структур ________ (досягнуті результати).

Внесено протиріччя між ________, в результаті якої між представниками вказаних структур ________ (досягнуті результати).

Проведено захід _______ (де, коли) що дозволило ________ (досягнуті результати).

Заблоковано роботу _______ (назва структури), що дозволило ________ (досягнуті результати).

Заходи з недопущення залучення перевізників до надання послуг з транспортування учасників акцій

Здійснено заходи _______, за результатами яких недопущено залучення __ перевізників.

Заходи з недопущення розповсюдження друкованих матеріалів із закликами екстремістського характеру

Вилучено __ примірників поліграфічної продукції  провокаційного характеру _________ (зміст), які планувалось розповсюджувати _________ .

Заходи з виявлення та локалізації джерел фінансування опозиційних сил

Спільно з ________ вжито ________ , унаслідок чого локалізовано фінансування суб’єктом господарювання _______ структури ________, що дозволило ________.

Організовано проведення _________ заходу (перевірки) _______ суб’єкта господарювання ________, унаслідок чого _________.

Виявлена причетність суб’єкта господарювання ________ до протиправних дій __________ . Вживаються заходи _______ .

Попереджено передачу державного (комунального) майна ________ представникам ________, що дозволило _______ .




1. Австралия-строение поверхности
2. Исторический портрет Ивана Грозного
3. тема этого типа состоит из трех компонент- сервер баз данных клиент персональный компьютер с клиентскими пр.html
4. Задание 3 Вариант 11 Постановка задачи
5. Марта ~ мамин праздник.html
6. і. Види внутрішніх конфліктів
7. то темных мест нуждающихся в специальном толковании
8. Введение Если вы- планируете начать собственный бизнес; имеете собственный бизнес; работаете
9. державна дотація Наведіть класифікацію видатків бюджетів за різними критеріями Розкрийте сутність
10. Складноскорочені слова абревіатури та графічні скорочення їх місце у професійному мовленні
11. і. Американды~ социолог Т
12. варіанти до чого призводить встрічання шлюб розлучення сексшлюб сексрозлучення
13. Вы умерли Gme over Марина Никитина21-50-40 Хотите возобновить
14. ОМ Інституту педагогіки та психології Київ 2008 р
15. Мировая художественная культура Введение Каждая книга представляет собой одновременно произведение
16. Валютный риск в деятельности банковской системы
17. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня доктора медичних наук Киї
18. Puzze u http---wwwepuzzle
19. На тему- ФМФлавицкий Выполнил- студент 1 курса
20. Сергеев-Ценский Сергей