Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

III ступенів 15 ім

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-30

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 4.5.2024

Усім доброго дня! Я Кирило Балаценко. Мені 13 років,живу у місті Суми і навчаюся в Сумській ЗОШ I-III ступенів №15 ім.Д.Турбіна. Зв’язатися зі мною можна за номером 0951225847.

Мабуть ви спитаєте-нащо мені планшет? І ось я зараз дам відповідь на це запитання. А саме,розповім про кожний день без нього. Моя школа знаходиться дуже далеко від мене,тому я встаю дуже рано,збираюся,беру цей важелезний рюкзак та іду на зупинку. Хоч до неї не так далеко,але мій рюкзак вагою десь 8 кг створює таке враження,ніби зупинка взагалі знаходиться за три дев’ять земель. Потім я сідаю у автобус. Все би нічого,але якщо місць не буде? Тоді я буду стояти і їхати ці 20 хвилин,тримаючи у руках цей вантаж. Далі я встаю з автобусу і з полегшенням іду до школи з рюкзаком на плечах.  А що ж мене в школі чекає? А мене чекає книжка з вирваними сторінками,не підготовлений реферат і не готова презентація. І з якого ж мені девайсу зробити ці 2 речі? Зі своєї Nokia 3310? Ну ось,із-за цього я отримав дві 2ки. А ось після школи у мене музика або тренування. Коли закінчую,я вже з полегшенням добираюсь додому. Та яке полегшення,коли ти втомлений і ще ці 8 кг на плечах? Звичайно,що ніякого. І вечором,вдома,знову збираюся до школи. І з цим рюкзаком мені знову прийдеться ходити цілий день.

А ось яке б життя було,як би у мене був планшет? Встав рано вранці,пішов на зупинку і сів у автобус. Хоч мені прийдеться стояти,але у руках вже буде рюкзак з планшетом який важить не більше кілограму. Потім я прихожу до школи-і вже ніяких вирваних сторінок. А ось презентацію і реферат я зробив? Та навіть якщо не зробив, то з Microsoft Surface RT я легко вирішу цю проблему-піду на Wi-Fi точку та за допомогою мережі ІНТЕРНЕТ та спеціального софту зроблю ці 2 завдання і отримаю дві 12ки. Після школи у мене як завжди музика або тренування. Але вже коли все це закінчу,я й справді піду з полегшенням-ніяких 8 кг на плечах. Прийшов додому і мені знову збиратися до школи?  І тут планшет знову вирішує цю проблему,бо на нього закачані усі потрібні мені підручники. Мені залишається тільки зробити домашнє завдання і зібрати зошити. Також,планшет допомагатиме мені швидко вирішувати суперечки з друзями на якусь шкільну тему. Тоді мені доводилось їхати додому і дізнаватися через комп’ютер,хто правий. А ось коли зявиться Microsoft Surface RT,я можу вирішити суперечку на ходу,знову ж підключившись до Wi-Fi.

Ми зараз у XXI столітті. Тобто,у столітті новітніх технологій. І планшет мені допоможе відкрити для себе світ цих технологій.




1. Задание на архитектурноконструктивную разработку промышленного здания КП 3 Район строитель
2. Планеты Солнечной системы
3. Проблема прогресса в русской политической философии XIX начала ХХ века
4. Контрольная работа- Расчет структурной надежности системы
5. Холера.html
6. государя Государь др
7. Юридичні особи як субєкти цивільного права
8. лисица обладающая магическими способностями Отважная красавица и дворцовые интриги дикие кочевники и ко
9. Тракторы и автомобили
10. территориальное устройство Форма правления Уровень экого развития S
11. . Основные показатели оценки благосостояния нации
12. ТЕМА- Организация нового производства техникоэкономическое обоснование Проверила- Стародубцева В
13. Законы сохранения механики
14. Новолетие ~ славяноарийский Новый Год Александр Новак Новолетие ~ славяноарийский Новый
15. ~ндіріс процесіні~ ~здіксіз жа~ару процесі ол екі т~рлі болады- жай ж~не ~л~аймалы
16. Перелік екзаменаційних питань з курсу «Людина в сучасному соціумі»
17. ВЕТЕРАН ТРУДА НА ТЕРРИТОРИИ РЕСПУБЛИКИ КОМИ в ред.
18. Современные ориентиры внешней и внутренней валютной политики Украины
19. Естествознание
20. Россия в современном мировом хозяйстве