Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

ТЕМА 3. ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО ЯК ОРГАН ОПЕРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕСУРСАМИ ДЕРЖАВИ Рахунок ~ ц

Работа добавлена на сайт samzan.net:


ТЕМА 3. ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО ЯК ОРГАН ОПЕРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕСУРСАМИ ДЕРЖАВИ

Рахунок – це спосіб групування фінансово-економічної інформації для її поточного відображення в бухгалтерському обліку і для здійснення контролю за рухом і станом коштів: за їх надходженням, зарахуванням і перерахуванням за призначенням.

Єдиний казначейський рахунок – це рахунок відкритий Державному казначейству у Національному банку для обліку коштів та здійснення розрахунків у системі електронних міжбанківських переказів НБУ.

Бюджетні рахунки – рахунки, які відкриваються в органах казначейства для зарахування надходжень, здійснення операцій клієнтів із бюджетними коштами та здійснення операцій, пов’язаних із обслуговуванням боргових зобов’язань, загальнодержавних видатків, а також рахунки для обліку операцій із фінансування бюджетів.

Рахунки за надходженнями – рахунки для зарахування податкових, неподаткових та інших надходжень, справляння яких передбачено чинним законодавством, включаючи трансферти, дарунки, гранти та кошти, залученні до бюджетів від розміщення цінних паперів, отриманих кредитів тощо.

Рахунки для операцій клієнтів за бюджетними коштами – рахунки для здійснення операцій за асигнуваннями, передбаченими на виконання відповідних програм і заходів у державному та місцевих бюджетах, які відкриваються розпорядникам та одержувачам коштів.

Реєстраційні рахунки - це  рахунки, які відкриваються в органах Державного казначейства розпорядникам і одержувачам  коштів державного та місцевих бюджетів як складові Єдиного казначейського рахунку для обліку операцій за коштами загального фонду відповідного бюджету.

Спеціальні реєстраційні рахунки – рахунки, які відкриваються розпорядникам коштів державного бюджету усіх ступенів та одержувачам коштів для обліку доходів і видатків, передбачених  їхніми кошторисами у частині спеціального фонду.

Рахунки одержувачів коштів – рахунки, які відкриваються одержувачам коштів бюджету за відповідними кодами бюджетної класифікації видатків для обліку операцій з виконання плану використання бюджетних коштів.

Небюджетні (поточні) рахунки – рахунки, які відкриваються підприємствам, установам, організаціям за операціями, що не відносяться до операцій з виконання бюджетів.

Особові рахунки – рахунки, які відкриваються в органах Державного казначейства розпорядникам бюджетних коштів (крім розпорядників III ступеня) для зарахування коштів, що підлягають подальшому розподілу та перерахуванню конкретному розпоряднику (одержувачу) коштів бюджету.

Зведені особові рахунки - рахунки, які відкриваються в органах Державного казначейства головним розпорядникам бюджетних коштів для зарахування  виділених  асигнувань державного бюджету без зазначення кодів бюджетної класифікації  видатків і подальшого  їх  зарахування на особові та реєстраційні рахунки.




1. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук Київ ~ Дис.
2. 5 М52 Robert К. Merton SOCIL THEORY ND SOCIL STRUCTURE Перевод с английского Е
3. Zp~onem tyrystor okre~lenie to pochodzi z czs~w kiedy funkcj~ tyrystor~w pe~ni~y lmpy elektronowe ~ tyrtrony w kt~rych przewodzenie objwi~o si~ ~wieceniem zjonizownego gzu
4. Правовая реформа в 1990-х годах
5. Курсовая работа- Інституційне право Європейського Союзу
6. I. Большее значение свыше 1000 отображает интерполяционную разрешающую способность достигаемую программным
7. Тема 100 К парентеральным путям введения относятся пероральный внутримышечный ректальный субок
8. Корпоративный имидж
9. Оценка аудиторских рисков при формировании бухгалтерской отчетности
10. Охорона праці 1
11. працюють у таких що мають велике гуманітарне значення науках і сферах діяльності як історія і семіотика л
12. ЛЕКЦИЯ N 5 СОЦИАЛЬНАЯ СТРУКТУРА ОБЩЕСТВА СТРАТИФИКАЦИОННЫЙ АСПЕКТ Основные понятия теории стратификац
13. стоимость инвестиционной компании Оценка стоимости ~ это целенаправленный и упорядоченный процесс котор
14. Буддизм и индуизм в Индии особенности отношений
15.  ОБЩИЕ ПРОБЛЕМЫ СПЕЦИАЛЬНОЙ ПСИХОЛОГИИ
16. І Актуальність теми
17. Курсовая работа- Деятельность корпативных организаций России в XX веке
18. Geht so Gnz gut Klppt noch nicht Kreuze bitte ehrlich n H~ren
19. Письменная информация аудитора руководству проверяемого экономического субъекта по результатам проведени
20. Provoking nd entertining. Now growing number of people prefer wtching films on TV to ttending cinems