Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

28 січня 2014 р. м

Работа добавлена на сайт samzan.net:


ПРОТОКОЛ

загальних зборів частини людей жителів територіальної

громади міста Краматорська



«28» січня 2014 р.                                                              м. Краматорськ


Час проведення 17
00.

Присутні на зборах 12 людей (додаток лист реєстрації).

Порядок денний:
1. Обрання голови і секретаря зборів.

2. Затвердження регламенту зборів.
3. Соціально-економічні та політичні підстави для безпосередньої участі жителів громади в управлінні справами місцевого значення.

4. Формування діяльності жителів територіальної громади у відповідності із принципами демократичної  і правової держави.

5. Огляд напрацювань у питанні прямого народовладдя в Україні і у м. Краматорську.

6. Необхідність створення механізмів забезпечення громадської безпеки силами жителів територіальної громади.

7. Аналіз питання народно-визвольної роботи на теренах колишнього СРСР.

8. Доповідь щодо пагубного впливу засобів масової інформації на свідомість громадян і застосування новітніх технологій для маніпулювання.

9.  Про необхідність формування добровільної народної дружини по охороні громадського порядку, захисту прав і свобод людини, захисту суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки.

10. Визначення приміщення для повноцінної діяльності жителів м. Краматорська у статусі первинного суб’єкта безпосередньої влади у питаннях місцевого самоуправління і вирішенні питань загальнодержавного значення.

11. Різне.

СЛУХАЛИ:
По першому питанню Тихоненко О. В. для проведення загальних зборів запропонував обрати головою зборів Алексєєва О.К. і секретарем Тихоненко О.В.

ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно.
ПОСТАНОВИЛИ:
Обрати головою зборів Алексєєва О.К. і секретарем Тихоненко О.В.


СЛУХАЛИ:
Щодо другого питання Тихоненко О. В. запропонував встановити наступній регламент
: 10 - доповідь, 5 – виступи.
ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно.
ПОСТАНОВИЛИ:
Затвердити регламент
: 10 - доповідь, 5 – виступи.


СЛУХАЛИ:
По третьому питанню виступив Алексєєв О.К. У своїй доповіді він зробив акцент на конституційній нормі, яка закріпляє владу безпосередньо за народом, вказав на недоліки системи представницької демократії. Також обґрунтував необхідність вимагати від представницьких органів і посадових осіб звітування по використанню бюджетних коштів, дотримуватися верховенства права. Гарантією перетворень буде створення муніципальної міліції, наведення ладу у питанні медичного обслуговування населення, збалансування системи керування відповідно до параметрів об’єкту керування та інші кроки. Запропоновано підтримати дії окремих ініціативних груп жителів міста Краматорська у питанні встановлення конституційного ладу через пряме народовладдя і консолідуватися у правовому статусі людина з безпосереднім використанням повноважень первинного суб’єкта місцевого самоврядування – територіальної громади.


ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно
ПОСТАНОВИЛИ:
Підтримати дії окремих ініціативних груп жителів міста Краматорська у питанні встановлення конституційного ладу через пряме народовладдя і консолідуватися у правовому статусі людина з безпосереднім використанням повноважень первинного суб’єкта місцевого самоврядування – територіальної громади.

СЛУХАЛИ:
По четвертому питанню заслухали Алексєєва О.К., який запропонував дотримуватися формування діяльності людей жителів територіальної громади у відповідності із принципами демократичної  і правової держави, діяти на підставі Конституції України, норм міжнародного і звичаєвого права.

ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно.
ПОСТАНОВИЛИ:
Дотримуватися формування діяльності людей жителів територіальної громади у відповідності із принципами демократичної  і правової держави, діяти на підставі Конституції України, норм міжнародного і звичаєвого права.


СЛУХАЛИ:

По п’ятому питанню слухали огляд Савченка Ю.І. про напрацювання у питанні прямого народовладдя в Україні і у м. Краматорську, у якому було сказано, що в Україні вже діє понад двісті договірних територіальних громад по всіх регіонах. Самоврядування розвивається з використанням правового статусу людина. У Краматорську процеси відбуваються у відповідності із наміченим планом і у відповідності із програмою Президента України «Україна для людей».

СЛУХАЛИ:

По шостому питанню про необхідність створення механізмів забезпечення громадської безпеки силами жителів територіальної громади виступив Тихоненко О.В. Доповідач навів приклади порушення верховенства права і законності на Україні і у Краматорську, явно злочинних дій посадових осіб суду, прокуратури, міліції, зробив висновок, що відповідні органи не виконують покладені на них обов’язки і громаді самостійно необхідно забезпечити свою безпеку. Запропоновано опрацювати правові сторони цього питання.

ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно
ПОСТАНОВИЛИ:

Опрацювати правові сторони питання забезпечення громадської безпеки силами жителів територіальної громади.

СЛУХАЛИ:

По сьомому питанню щодо народно-визвольної роботи на теренах колишнього СРСР слухали Тихоненко О.В. У виступі йшлося про те, що колишній республіках СРСР активно розгортується народний визвольний рух. У мережі інтеренет є безліч матеріалів з цього питання. Запропонував взяти до уваги цю інформацію і більш детально обговорити її на послідуючих зборах.

ГОЛОСУВАЛИ::
„за” – одностайно
ПОСТАНОВИЛИ:

Взяти до уваги інформацію про народний визвольний рух і більш детально обговорити її на послідуючих зборах.

СЛУХАЛИ:

По восьмому питанню щодо пагубного впливу засобів масової інформації на свідомість громадян і застосування новітніх технологій для маніпулювання інформацію надав Тихоненко О.В. З'ясовано, що ЗМІ подають необ’єктивну інформацію, маніпулюють і викривляють дійсність подій у світі і в Україні. Застеріг усіх присутніх бути обережними у використанні отриманої інформації та прийнятті рішень з її урахуванням.

СЛУХАЛИ:

По дев’ятому питанню про необхідність формування добровільної народної дружини по охороні громадського порядку, захисту прав і свобод людини, захисту суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки виступив Савченко Ю.І. Запропонував організувати у м. Краматорську силами громади добровільну народну дружину по охороні громадського порядку, захисту прав і свобод людини, захисту суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки. Для цього підготувати на затвердження загальним зборам положення про ДНД.

ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно
ПОСТАНОВИЛИ:

Підготувати на затвердження загальним зборам положення про добровільну народну дружину територіальної громади міста Краматорська..

СЛУХАЛИ:

По десятому питанню про визначення приміщення для повноцінної діяльності людей жителів м. Краматорська у статусі первинного суб’єкта безпосередньої влади у питаннях місцевого самоуправління і вирішенні питань загальнодержавного значення Савченка Ю.І. Він запропонував для потреб громади використовувати приміщення колишньої прокуратури м. Краматорська, яке зараз порожне простоює без діла. Підготувати на затвердження необхідний пакет документів з цього питання.

ГОЛОСУВАЛИ:
„за” – одностайно
ПОСТАНОВИЛИ:

Підготувати на затвердження необхідний пакет документів з питання використання приміщення колишньої прокуратури м. Краматорська для потреб людей жителів територіальної громади.

СЛУХАЛИ:

По одинадцятому питанню зроблено перегляд відеоматеріалів, що підтверджують події і обставини порушень Конституції України.

Головуючий зборів        А.К. Алексєєв


Секретар                                                                                     О. В. Тихоненко

PAGE  4




1. название; ldquo;повтори меняrdquo; участник называя имя выходит в круг своеобразной походкой либо делает как
2. Лекции по истории философии А
3. Вышеград
4. Складається з двох адміністративних областей ~ Кіровоградської та Черкаської.
5. Совершенствование судебной системы и судебной юрисдикции
6. Тема- Регенерация
7. третьего мира Развивающиеся страны прошли через колониальный зависимый этап развития
8. Изучение микробных сообществ при повышенном увлажнении в условиях модельного эксперимента
9. 1 Зародження дисидентського руху Дисидентсво від лат
10. рационализм и просвещение
11. Введение Следуя статье 25 Декларации прав человека современное правовое государство должно гарантировать
12. положительные возможности так и опасности для организации
13. Влияние РоАЭС на водные ресурсы
14. 2 Электрический стул Невербальный контакт Карьера Выбор Своидругие Амортизатор Паровоз Слепо
15. Новгородская феодальная республика
16. Еўфрасіння Полацкая
17. і. Б'гінгі та'да 'алымны' есімі тарих 'ойнауында
18. а включают- обязательства из причинения вреда обязательства из неосновательного обогащения обязательств
19. разом з піччю; 2 на повітрі; 3 у воді; 4 у піску; 5 в інертних газах
20. Технологія виробництва продукції свинарства