Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

ЗАТВЕРДЖУЮ Прокурор м

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 2.6.2024

Міністерство освіти і науки , молоді та спорту

Національний університет ,,Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"

Звіт

про проходження виробничої практики

студента 4 курсу 11 групи

господарсько-правового факультету

Віннова Всеволода Юрійовича

                                             «ЗАТВЕРДЖУЮ»

                                           Прокурор м.Керчі

                                                        Старший радник юстиції

                                    Шигонін О.Б

                                                Харків 2013 р.

                                                         Звіт

08.01.2013 року о 9:00 я прибув до Прокуратури м. Керчі. За мною був закріплений керівник практики – прокурор  м. Керчі  - Шигонін О.Б., який визначив моє робоче місце та скеровував мою діяльність відповідно до вимог плану проходження виробничої практики.

Проходження практики в прокуратурі м. Керчі я розпочав з  ознайомлення з порядком розподілу обов’язків між працівниками прокуратури, її структури та вивченням діловодства і організації роботи із кадрами в органах прокуратури. Також я ознайомився з документами, які є правовою основою діяльності прокуратур в Україні, зокрема це Конституція України, особливо звернув увагу на Закон України "Про прокуратуру", накази Генерального прокурора України, норми Кримінально-процесуального кодексу, Цивільно-процесуального кодексу, а також адміністративне, кримінально-виконавче, господарсько-процесуальне законодавство та інші закони України.

На базі знань, отриманих мною в Інституті підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», та відповідно до вказівок мого керівника, самостійно  склав  ряд  процесуальних документів. В період  проходження практики  я  складав  проекти  документів,  які  перевіряв  мій керівник  на  предмет  правильності  та повноти  заповнення  і  оформлення. Зокрема безпосередньо мною було складено: проект подання, позовної заяви, протокол очної ставки та інші документи.

Також ознайомився з діловодством у канцелярії прокуратури та з порядком приймання, реєстрації, зберігання службових документів, що надходять до прокуратури.

Протягом проходження практики у прокурора намагався здобути якомога більше інформації та знань для подальшого використання мною у професійній діяльності. Зокрема, вивчав матеріали кримінального провадження, намагався відшукати помилки, які були допущені працівниками міліції, складав вказівки працівникам міліції, постанови про скасування постанови слідчого про закриття кримінального провадження.

Неодноразово разом з керівником практики здійснювали перевірки у  2 ВМ Керченського МУ ГУМВС України, перевіряли порядок реєстрації заяв та викликів від громадян, виконання інших процесуальних дій.

За згодою керівника, брав активну участь у прийомі громадян, за його дорученням  самостійно розглядав заяви і скарги громадян, готував проекти відповідей на їхні звернення.

Був присутнім при підтриманні прокурором державного обвинувачення в суді, а саме на попередньому судовому засіданні при обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, особистого зобов’язання; на основних судових засіданнях при розгляді кримінальних проваджень.

Ознайомився з принципами взаємодії органів прокуратури з іншими правоохоронними та контролюючими органами, брав участь у прокурорських перевірках за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах та інших примусових заходів, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян в Керченському МВ КВІ управління ДПтС України в АР Крим та м. Севастополі, ІТТ Керченського МУ ГУМВС України в АР Крим і Керченському виправному центрі № 139 управління ДПтС України в АР Крим та м. Севастополі.

Загалом особливу увагу приділяв вивченню особливостей структури та змісту процесуальних документів, після чого зробив ряд висновків, щодо необхідності детально, чітко і розважливо складати кожний процесуальний документ.

Мою увагу зацікавив порядок укладення угод про визнання вини або примирення, які передбачені новим Кримінальним процесуальним кодексом України та їх реалізація на практиці.

Взагалі хочу зазначити, що практику проходив у працівників, які користуються авторитетом серед співробітників і володіють високим рівнем навиків практичної роботи.

Керівником практики були створені належні умови для проходження практики. У свою чергу я не допускав порушень правил техніки безпеки, внутрішнього трудового розпорядку.

Мною були виконані всі завдання у повному обсязі згідно індивідуального плану проходження практики; додано макети документів як додатки до мого звіту.

Загалом я вважаю практику в прокуратурі досить корисною і наочною для підростаючого покоління юристів. Дана практика надала мені можливість отримати ґрунтовну інформацію в галузях: криміналістики, кримінального права, кримінального процесуального права, цивільного права та цивільного судочинства, діловодства та застосувати це у подальшій  практичній діяльності.

Пропозицій та зауважень до діяльності прокуратури міста Керч - не маю.

Студент – практикант                                                                                                         ____________________

____________________                                                                                                                    (дата, підпис)   Керівник практики                                                                                                             _____________________

____________________                                                                                                                           (дата, підпис)




1. Вы можете распространить и-или изменить его в соответствии с GNU Generl Public License версии 2 или более поздней http-www
2. Краеведческий материал в учебно-воспитательном процессе как средство формирования патриотического сознания подрастающего поколения
3. Характеристика рынка туристических услуг на современном этапе
4. на тему- Розповсюдження радіохвиль Виконав студент - групи 41РТ Височанський Мар~ян Прий
5. Тема Умовні оператори оператори циклу та масиви мови Jv Мета Навчитись створювати програми на мові Jv викор
6. ДЯТЛОВСКИЙ ВИННОВОДОЧНЫЙ ЗАВОД 21 3
7. Болезнь Ньюкасла
8. Реферат- Орехи
9. вариант 2512. 25 вопросов
10. Брак.html
11. Тема 9 Економічні зростання План Сутність економічного зростання Фактории і типи економічного зр
12. вариантов Лодки
13. Информационная система военного округа
14. тематики як інтеграційна основанавчання предметів математичного циклуу фаховій підготовці майбутніх учите
15. Тема 8. Культура незалежної України.html
16. Социальный менеджмент
17. Расчет показателей заработной платы на сельскохозяйственном предприятии
18. Защита жизни
19. Курсовая работа- Художня обробка металів у 5-9 класах
20. Пластиковые карты как форма безналичного расчета