Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

один в Англії та Уельсі один для Північної Ірландії і один в Шотландії

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Освіта у Великобританії

Великобританія має три адміністративних систем державного утворення - один в Англії та Уельсі , один для Північної Ірландії і один в Шотландії. Три системи відрізняються , головним чином з точки зору адміністрації зарядів , але організація системи освіти аналогічна.

Освіта у Великобританії є обов'язковою і безкоштовною для всіх дітей у віці від п'яти до 16 років. У віці 16 приблизно дві третини учнів залишають школу і почати працювати , з близько 30 відсотків не зупиняючись в школі до 18 років. Є близько 30 000 державних шкіл і 2000 приватних шкіл , при цьому близько 93 відсотків усіх дітей, які відвідують державні школи , а інші , що навчаються в приватних школах.

Система основний освіту ділиться на три основних етапи : початкової , середньої та вище , а також дитячих садах і дитячих садах , які маленькі діти можуть відвідувати ; вік входу для дитячих садків в три. У віці від п'яти до 11 дітей почати відвідувати початкові школи протягом шести років. Цей рівень освіти підрозділяється на два підвиди етапи: дитячі та дитячо- юнацька школа. Дитячий дошкільний заклад відвідують у віці від п'яти до семи , в той час як початкова школа є від семи до 11 років. Діти вчаться англійської мови, математики , науці і техніці , історії , географії та релігійного знання і пройти тестування стандартів у сім , 11 і 14. Передати Діти з початкової школи у віці 11 років з середньою освітою , приймаючи або п'ять- сім років.

Навколо 8 відсотків всіх учнів відвідують приватні школи , з 4 відсотків не ходять до школи взагалі. Законодавство у Великобританії дозволяє батькам виховувати своїх дітей вдома , якщо вони можуть довести , що є можливість зробити це належним чином. Найбільшу питому вагу учнів - близько 88 відсотків - йдуть в загальноосвітніх школах і вивчати ж національної навчальної програми. Там немає професійно -технічних училищ , або особливе мистецтво чи музика чи технічні школи у Великобританії.

Державна програма навчання була введена в освітній системі Великобританії в 1988 році з прийняттям Закону про реформу освіти . Він складається з 10 предметів : англійська мова , математика , наука , історія , географія , мистецтво , музика , технологія , фізкультура (ПЕ ) і сучасний іноземну мову (як правило , французька або німецька) . Релігійна освіта потрібна для учнів як частини базисного навчального плану , хоча батьки мають право звільнити своїх дітей від релігійних класів .

Досягнень учнів з предметів вимірюється письмових і практичних випробувань , і у віці 16 років , всі учні приймають основні державні іспити , Загальне свідоцтво про середню освіту ( GCSE ) , як правило , приймаючи стільки предмети , як це можливо. Більш слабкі студенти можуть сидіти тільки протягом трьох або чотирьох предметів з кращого студенти беруть п'ять або шість. Більш амбітні учні - близько 66 відсотків - як і раніше з шостому класі , вони залишаються в школі ще на два роки і складати іспити рівня.

Більшість середніх шкіл мають шостий відділи форма подання одного або двох річні курси . Деякі студенти йдуть в призначений Sixth Form College , де атмосфера менш , як у школі , і де вони розглядаються як дорослі. На стадії шостому класі студенти є вузькоспеціалізованими в трьох або чотирьох суб'єктів , метою якого є підготувати їх , щоб увійти в третій рівень системи освіти - вищої освіти. На цьому рівні студенти можуть вибрати або вступити до університету , Політехнічний або коледж подальшої освіти .

Наприкінці шостого студентів форми займають багато важче іспити називається Рівні ( Advanced). Близько 10 відсотків всіх учнів прийняти A Levels іспити тільки в трьох суб'єктах . Є п'ять сортів частот A , B , C , D і E. Більшість іспитів написані.

Усі студенти проходять одні й ті ж іспити на ті ж дати в травні і червні , а результати випущений в серпні. Всі університети вимагають кваліфікації рівні.

Є близько 90 університетів у Великобританії , у тому числі у Відкритому університеті , Оксфорді та Кембриджі - які були створені в 13 столітті. У 15 р. Технологія коледжів в Англії навчити національної навчальної програми , але з акцентом на науки , техніки і математики. На додаток до університетів , Великобританія має багато коледжів , які спеціалізуються в мистецтві , бізнес-досліджень , підготовки вчителів і технічних дисциплін .

Всі університети є автономними установами, зокрема в питаннях, що стосуються курсів . Вони мають право на Королівської хартії або актом парламенту. Більшість університетів поділу на факультети , які можуть бути розділені на відділи . Неуніверситетські вищі навчальні заклади також забезпечують ступінь курси , різні курси без отримання ступеня та аспірантів кваліфікації .




1. Курсовая работа- Управление процентным и инвестиционным риском
2. Измерение мотивации достижения А
3. КОНСТИТУЦИОННОЕ ГОСУДАРСТВЕННОЕ ПРАВО РОССИИ для студентов специальности 021100 Юриспруден
4. затраты живого труда на производство единицы продукции или единицы работ
5. педагогическое исследование и методы.html
6.  идее пуля не страшна идею убивает время выбирая роль кирпичной кладки помни что это роль свободная воля
7. Сон
8. Законодательство в сфере недвижимости
9. тема пед явл связанных с развитием человека
10. Лабораторная работа 3 Тема- Запросы с использованием логических операторов
11. 1] 11 Из истории развития производственного менеджмента [1
12. На тему- УМИРАНИЕ И СМЕРТЬ
13. Виды паразито
14. 0921 А
15. Согласно новому исследованию ярко эмоционально окрашенная и связанная с достижением целей в будущем инфо
16. Признание граждан Успешными Наставниками Республики Карелия осуществляется ежегодно по итогам календарно
17. Дипломная работа Возрастная динамика смысла любви
18. і Густина повітря зростає з віддаленням від стін будинків так само збільшується в горизонтальній площині
19. Конституции Союза Советских Республик Европы и Азии
20. Исчисление единого социального налога в 2009 году