Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Донецька

Работа добавлена на сайт samzan.net:


До Кіровського районного суду                                                                                               м.Донецька,                                                                                                                          що знаходиться за адресою:                                                                                                  м. Донецьк, вул. Юності,  буд. 22                                                                                 поштовий індекс:83095

                                                                                                                            ПОЗИВАЧ:Біденко Ігор Васильович,                                                                                                 який проживає за адресою:                                                                                                   вул.Аравійська буд.3, кв.53                                                                                      поштовий індекс:83016

ВІДПОВІДАЧ: Шумейко Людмила Михайлівна,                                                                                                              яка проживає за адресою:                                                                                                     вул.Аравійська буд.3,кв.53                                                                                  поштовий індекс: 83016

 

ПОЗОВНА ЗАЯВА ПРО ВСЕЛЕННЯ

Я, Біденко Ігор Васильович, 1967 року народження з 25 липня 2001 року проживав за адресою вул.Аравійська буд.3, кв.53 на підставі ордеру, в якому,крім мене були зазначені наступні особи: мати Біденко Анна Павлівна, сестра Шумейко Людмила Михайлівна та син сестри Шумейко В’ячеслав Анатолійович. 12 травня 2007 року померла мати Біденко Анна Павлівна і основним наймачем залишилась сестра Шумейко Людмила Михайлівна.

23 листопада 2002 року мене було засуджено до позбавлення волі на п’ять років  за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України - грабіж,  поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому.

22 травня 2008 року мене було засуджено до позбавлення волі на чотири роки за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка вчинена повторно.

17 травня 2012 року мене було засуджено до позбавлення волі на рік та шість місяців за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка вчинена повторно.

У 2008 році у квартирі було змінено замки і я не міг потрапити до квартири.

Згідно зі статею 71 Житлового кодексу України  при тимчасовій відсутності наймача або членів його  сім'ї  за ними зберігається жиле приміщення протягом шести місяців. Якщо наймач або члени його сім'ї  були  відсутні  з  поважних причин  понад шість місяців, цей строк за заявою відсутнього  може бути продовжено наймодавцем, а в разі спору - судом.

Жиле приміщення  зберігається за тимчасово відсутнім наймачем або членами його сім'ї понад шість місяців у випадках:

7) взяття під варту або засудження до арешту, обмеження волі, позбавлення  волі  на  певний  строк чи довічне позбавлення волі - протягом   усього  часу  перебування  під  вартою  або  відбування покарання,  якщо в цьому будинку, квартирі (їх частині) залишилися проживати інші члени сім'ї.

Таким чином, за мною було збережено право на проживання за адресою вул.Аравійська буд.3, кв.53.

ПРОШУ:

1. Прийняти цей позов до розгляду.                                                                                                           2. Вселити мене у квартиру № 53, будинку № 3 по вул. Аравійській у м.Донецьк., зобов’язавши відповідача дати мені ключ і виділити мені кімнату для проживання.                                                                                                                                      3. Судові витрати стягнути з відповідача.

Додатки:

1. копія позовної заяви                                                                                              2.копія паспорту                                                                                                                                  3. копія свідоцтва про смерть матері                                                                                                         4. копія ордеру                                                                                                                      5. копія довідки з місця проживання

Біденко І.В.                                                                                   підпис




1. тема искусственного освещения на системы общего местного и комбинированного освещения.html
2. Вариант ответа Эталон ответа 1 Уровень- 1 Код- 174262-103215 копия-ори
3. Приближенное значение корня начальное приближение может быть найдено различными способами- из физических
4. Сексуальные абстиненции
5. Послабляющая масляная клизма
6. темам 118119 Задание-1 Выберите правильный ответ- Способ естественно
7. 122005 Числовое представление информации Графическое представление информации Текстовое предста
8. на тему- Разработка плана внешнего управления Слушатель- Петрова Анна Юрьевна
9. м значении фактора; ~2 ~ постоянная дисперсия ошибки при соблюдении предпосылки о гомоскедастичност
10. деревенски 150 15 000 Картофель фри 220
11. рюкзаки и тд чтобы не задеть ими людей
12. Значение слова в толковом словаре 2
13. Тема- Деревья по курсу- Информатика и программирование Студент
14. Она проявляется когда спрос повышается относительно текущего предложения
15. тема екз
16. тема Карпат починається недалеко від Братіслави Словаччина і закінчується на південному сході поблизу Залі
17. 1 Коммерческие банки и их основные депозитные операции 1.html
18. Разработка печатного узла шестиуровневого индикатора напряжения аккумулятора
19. РЕАЛИСТИЧНОСТЬ При планировании и осуществлении мероприятий по защите населе.
20.  Здравствуйте Мы рады приветствовать вас Как много светлых улыбок Мы видим на лицах сейчас В2 Н